2008-08-11, 20:46
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008
Cytat:
Napisane przez marcelina73
Hej - my już po chrzcie - udało się fajnie, wszystko trwało może z pół godziny albo i nie. Milunia była grzeczniutka i ślicznie wyglądała  (wiadomo - zasługa mamusi   ) - potem wkleję zdjęcie.
Niestety cały dzień lało, więc imprezka była w domu, za to wczoraj poprawiny na działce - super weekend za nami. Dodatkowo Milenka dostał super prezenty i kasę, z która nie bardzo wiemy, co zrobić  Co jej kupić??? (oprócz fotelika samochodowego - to mamy w planie) Wy macie jakieś patenty?
kasia-sloneczko - wczoraj specjalnie na moment się zalogowałam, aby:
1. zobaczyć Twój domek   - CUDO  . Dziel się nadal z nami postępami prac  Mój TŻ też o takim mówi,
2. zobaczyć Wasze skarby, dziewczyny - całuski dla nich 
|
Marcelinko myśmy kase z chrztu a też sporo jej było, wpłacili na lokate, za rok będzie akurat na urządzenie pokoju Aleksowi. Nie żeby nam brakowało na to forsy ale nie chcieliśmy po prostu tak pzrepurtać tych pieniędzy.
A co do domku to cudownie jak marzenia się spełniają, choć jest przy tym latania co niemiara z powodu specyfiki materiału. Tu się nic tynkiem nie zakryje, wszystko musi być przemyślane do ostatniego gwoździka a czego niestety nie zrobiliśmy i teraz się bardzo gimanstykuję by to wszystko ładnie wyszło.
Zapraszam na picasse tam mam masę zdjęć domku-dokumentacja dla TZ.
http://picasaweb.google.pl/kasia.sloneczko1
Cytat:
Napisane przez madabell
Treść usunięta
|
Cytat:
Napisane przez Ray
madbell to ty sie nawet nie przejmuje... zloz pozew i juz
kurde lece mala wstala
|
Madabell nie byliście małżeństwem prawda? czy on uznał dziecko sądownie? albo pzred kierownikiem USC? jeśli nie to prawnie nie jest to jego dziecko a tylko twoje i on nie ma na razie żadneych praw do jego odwiedzin czy tym bardziej zabierania gdziekolwiek, byłoby to po prostu porwanie ścigane karnie jako pzrestępstwo. Do uznania jest potrzebna twoja zgoda, któej możesz nie dać. Wtedy on może wystąpić o ustalenie ojcostwa i pozwać ciebie oraz Majkę. Będą robione badania i wówczas dopiero w swietle prawa będzie uznany za ojca.Póki on nie wystąpi do sądu o ustalenie ojcostwa nie ma prawa cię nachodzić w domu i żądac widzeń. Chyba że ty chcesz by on poczuł się tatusiem albo chcesz od neigo alimenty, wówczas ty występujesz z pozwem o ustalenie ojcostwa i o alimenty. Wtedy sąd rozważy czy i na ile widzeń w miesiacu zasługuje "tatuś" oraz jaki wpływ na najważniejsze decyzje w życiu małej będzie miał czyli o wyborze szkoły szkoły, zawodu itp. Wszystko to wynika z kodeksu rodzinnego i opiekuńczego. Jeśli zcegoś nei rozumiesz to pisz do mnie na priv postaram sie wyjaśnić, albo nawet zadzwoń.
Bandola Aleks też tak ma -nogi wszedzie, dzisiaj się nad nim pochyliłam zeby mu dac buziaka to zarzucił mi nogi na szyje 
No i bingo, po hurtowej ilości przetestowanych soczków wreszcie mamy zwycięzcę. Mlody az dopominał się o jeszcze. To soczek marchwiowo, winogronowo, jabłkowy z dynia bobo frut od 4 miesiąca. Aleks prawie go nie wypluwał a to co mu wypłyneło to tylko dlatego że nie umie za dobrze łykać aż się trząsł do nastęnej łyżeczki.
|
|
|