Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koniec lata - coroczne dołki około jesienne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-20, 18:25   #94
Ivenna
Raczkowanie

Dot.: Koniec lata - coroczne dołki około jesienne

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
to ja mam inny problem z sandałami - poza sportowymi wszystkie mnie ocierają. Pochodzę kilkanaście minut i mam pościeraną skórą na palcach - w sandałach, które powinny być mega wygodne. Raz pojechałam w takich sandałach do innego miasta - chodzenia bardzo mało, do pociągu z hotelu rzut beretem, ale i tak po dwóch dniach wróciłam z palcami poocieranymi do krwi.

A to swoją drogą Wiele z nich ma zapięcia/zdobienia w dziwnych miejscach, przez co obcierają skórę. Poza tym połowa z tych, które widziałam ma śmiechu warte podeszwy - ma toto może z 05cm. grubości i nijak nie daje żadnej amortyzacji podczas chodzenia.

Cytat:
Napisane przez voice_of_silence
Ale znaleźć ciepłe, nieprzemakające buty to taki sam wyczyn :d

Wierzę, choć przyznam, że ja nie mam tym takich problemów. Kupuję skórzane "trepy" (to się chyba profesjonalnie nazywa workery), impregnuję je i jest mi ciepło. Nie przypominam sobie, żebym miała też jakieś wielkie problemy z przemakaniem, chyba, że faktycznie długo brodziłam w roztapiającym się śniegu.

Cytat:
Napisane przez Doli
Serio masz ochotę w trzaskający mróz czy ulewę iść na rower?
Faktycznie, jesteś w mniejszości.
Nie znam nikogo kto woli na rowerze jeździć w zimne pory.

Dopóki nie ma śniegu (jak spadnie, to nie jeżdżę, bo zwyczajnie boję się utraty kontroli nad pojazdem), to bardzo lubię chodzić na rower Najfajniej mi się jeździ jak jest 0-15*C, powietrze jest rześkie i przyjemnie chłodne. Jak spadnie mnóstwo śniegu i jest mróz lub pojawi się ulewa to uwielbiam chodzić na spacery, klimat jest niesamowity Ogólnie mam znacznie więcej energii i jestem weselsza niż teraz, bo aktualnie mam siły jedynie na szybkie, niezbędne zakupy i pędem do domu, bo duchota i gorąc jest niesamowity

Do tego robactwo. Masa przeklętego, kąsającego robactwa