Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. VI - Porodówka :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-21, 11:48   #3609
aniama6
Zadomowienie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. VI - Porodówka :)

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Cami współczuję problemów z bakteriami.

U nas na usg bioderek też jest podana jedna godzina, ostatnio niby maluszki były w puerwszej kolejności, później dopiero dorośli ale nie wiem jak teraz.Też chrzcimy 16.09 i mamy problem z chrzestnymi. Była wizja, że chrzestną będzie moja kuzynka, a chrzeztnym maż kiżynki męża ale moja kuzynka odmówiła więc na chrzestną poprosiliśmy kuzynkę męża, a ba chrzestnego chcieliśmy przyjaciela męża. Wczoraj byliśmy u niego i odmówił [emoji20] więc na chrzestnego będziemy prosić mojego szwagra czego chcieliśmy uniknąć, bo moja siostra jest chrzestną u Ewki i mają już razem 6 chrześniaków.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Oj, a czemu Wam kandydaci na chrzestnych odmawiają?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
W ogóle serio pierwszy raz się spotykam z czymś takim że ktoś odmówił

Ja przez tą sytuację z wynikami jestem taka zdenerwowana że szok :/ staram się uspokoić ale ciężko

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Hmm, nie wiem co doradzic, a te wyniki z ogólnego to macie liczone przez komputer, czy pod mikroskopem- powinno być napisane osad? No cóż, pozostaje czekać co lekarz powie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
aniama6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując