Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tableciary plotkary V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-12, 06:08   #240
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Tableciary plotkary V

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Hej dziewczynyki
Jestem u rodziców w domku i tylko wam chcę napisać, że umowę mamy podpisaną przedwstępną, teraz zostałam na noc i czekam na odpis z księgi wieczystej, bo dziś go jeszcze nie mieli. Zrobiliśmy kosztorys remontu i wyszło więcej niż myśleliśmy, czyli kredyt będzie dokładnie na 160 tys. i trochę nas to przeraża. Powiem wam, że jestem zmęczona i jakoś wcale nie potrafię się cieszyć, raczej jestem spięta i czekam, aż coś się wydarzy znowu nieciekawego. Chyba wyciągnę męża w środę gdzieś na plener, bo wariuję w te wakacje siedząc w domu i tylko załatwiając sprawy z pracą i mieszkaniem - nigdzie nie byliśmy i nigdzie nie będziemy w tym roku. Ależ mam fatalny dziś humor - wybaczcie. To tylko zmęczenie i zbliżająca się @. Odezwę się jak będę u siebie w domku. Buziaczki.
Kasiu będzie dobrze zobaczysz a kredyt będziecie spłacać i jakoś to będzie. Pewnie że wyciagnij mężulka gdzies w plener dobrze wam to zrobi.

ja wczoraj padłam przed 23 i rano wstać mi sie nie chciało, ale jak mus to mus
do młodego mam dzwonić dwa razy dziennie tak sobie teraz zażyczył , dzisiaj ide do kosmetyczki na zabieg na ciałko 1,5 godz przyjemności a na koniec podają pyszna herbatkę

miłego dnia dziewczyny
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora