Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Konto bezawaryjne, gdzie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-22, 17:55   #12
artcu
BAN stały

Dot.: Konto bezawaryjne, gdzie?

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;8559475 1]Zamykalam w placowce konto i skladalam reklamacje bo nie zamkneli.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Fajne konto wsio internetowo sie zalatwi.

Na pewnoodradzam pko jedno i drugie oraz eurobank.

Tak naprawde awaria moze byc wszedzie. Ostatnio caly system visa padł dlatego polecam miec tez mastercarda w portfelu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Dlaczego odradzasz PKO BP ? Podobno: aplikacja IPK najlepsza w pl, infolinia podobno odbiera od razu jest bezpłatna. I jakoś mało słychać o awariach, raczej ich brak, koszta nie są za konto dla mnie najważniejsze. Jedyne co mnie zniechęca to "starsze" panie w placówkach, ja lubię dobrą porządną obsługę, a sam widok prlowskich kobiet mnie przeraża No ale jest net, infolinia młodzi, to może i bym nie musiał do placówek zaglądać Ale sam fakt jakoś trochę zniechęca, przechodziłem dziś, obok i widziałem te Panie... grymas na twarzy babcijne fryzury na głowie etc

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Pigeons Pokaż wiadomość
Ja kocham całym sercem PKO BP za ich appkę, nawet beznadzieją obsługę w banku im wybaczę (wiadomo czynnik ludzki).

Nawet wygrali jakiś tam światowy ranking aplikacji:
https://iko.pkobp.pl/retailbanker/

Z infolinią nie miałam nigdy problemu, z dostępem do konta również.
Właśnie to napisałem przed chwilą, że apka podobno super, infolinia ok, tylko babcie w placówkach.....

Na infolinia sympatyczni ludzie? Młodzi?
artcu jest offline Zgłoś do moderatora