Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.68
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-25, 12:15   #27
cansada
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.68

Cytat:
Napisane przez junika1 Pokaż wiadomość
Jestem tu nowa ale obiecuję przestrzegać w .w. przykazań. Hej .

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Hello!!

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Chociaż 50 % Ja już po fryzjerze, zastanawiam się jak się pomalować... Przed 13 wyjeżdżamy

Udanej zabawy. Jak ciepło jest to.minimalna ilość mejka..wg mnie. No i szmineczka. Szminkę zawsze można łatwo poprawić.

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
Witam się z Amsterdamu wlasnie czekamy na Dreamlinera i tylko 10h i Kuba wita

Matko zobaczyłam torebkę Gucci i Hermesa nie będę mogła teraz spać
Współczuję takich sklepów ha ha ha..sama mam z tym problem...

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
Hahahah. Spokojnego lotu

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Korinko widziałaś krój taki jak tej różowej https://www.tatuum.com/pl/sukienki/5...l/kolor-czarny

Kusi mnie ale nie w tej cenie

Bardzo fajny dopasowany krój. Lubię takie. Tylko nie za tyle kasy.....

Ja dziś na BBQ mam iść...ok 15 tej a już teraz mnie upał osłabia. Z neta na tel pokazuje że u mnie ma być 24 C i częściowe zachmurzenie...taa...matz enia . O 8 było 24 i najmniejszej chmurki nie widać! Kłamczuchy!
cansada jest offline Zgłoś do moderatora