Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-12, 17:54   #718
yerba
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

hmmmm,ze tak powiem nie zostawilsycie mi pola manewru dzieki za opinie ja osobiscie bylam najbardziej za pierwszym i drugim i w gornym rzedzie(ale w kolorach tego co wam sie podoba) albo za tym co wy. Jedyny jego minus jest taki,ze jest dosyc ''bogaty'' a do mojej sukienki cos bardziej skromnego by pasowalo chyba.. Ale kolory ma piekne,takie jakich szukam.
Zastanawia mnie tylko czy to rzeczywiscie jest tak,ze krawat dla faceta sie dobiera do koloru bukietu bo nie ma mowy,ze TZ nalozy pomaranczowy

dzien dobry,

ja z kawusia w lozku jesczze ale zaraz sie zbieram..dzis mam rozmowe konferencyjna z moimi klientami z USA i UKdobrze,ze moja manager'ka ze mna bedzie tez co nie zmienia faktu,ze sie boje...Trzymajcie kciuki pliz..

milego dnia wam zycze
mi również podobają się dwa pierwsze bukiety. ewentualnie ten pierwszy z dolnego rzędu, ale musiałby być mniej pstrokaty. mógłby być taki mix jak mówiła Ewusia - biały z herbacianym i wtedy faktycznie łatwiej było by z krawatem.

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Niuniuska, Niezapominajka - miło "poznać"

Co do bukietu - zgadzam się z dziewczynami

Nie wiem nadal jak się wdrążyć, bo tyle piszecie, że tak ni z gruchy, ni z pietruchy ciężko odpisać

Z kolei ja, gdybym miała opisać co u mnie, musiałabym stworzyć esej Zdaje się, że to zbędne Ale wieczorem chociaż poodpisuję, na to co będzie się tu dziś działo.
pisz esej, chętnie poczytamy

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

heheh, też się często z tym spotykam że faceci nie rozróżniają kolorów najlepszy jest mój TŻ, który pracuje jako grafik a jest daltonistą

dobre

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Witajcie

Mój brat to wogóle takie dziecko wojny On już w swoim jakże krótkim życiu zaliczył tyle wizyt na pogotowiu/ w szpitalu ile ja w swoim 23 letnim nie zaliczylam i mam nadzieje, że nigdy nie będę musiała zaliczać

Powodzenia Agolku

Idę wreście zrobić coś pożytecznego

Miłego dnia
dziecko wojny hihihihi

Zrobiłaś coś pożytecznego?

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

alez mialam noc straszna:/ wypilam tylko 2 piwa, ale jadlam tosty i chyba musialy mi zaszkodzic bo pol nocy wymiotowalam :/ bleeee, nienawidze tego jeszcze teraz mi troche niedobrze i ogolnie najchetniej schowalabym sie pod kolderke... ale niestety - praca wzywa, a dzis musze jeszcze isc godzine wczesniej, bo kolezanka z porannej zmiany ma dentyste i musi wymknac sie prędzej wiec ja mam ja zastapic, ech...
oby ten dzien szybko minal... i oby nie bylo mi juz niedobrze...

Buziaki dla Was
uuu, bidulka... mam nadzieję, że już czujesz się lepiej i że jakoś dałaś radę w pracy...

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Tz przyjedzie dopiero w czwartek wieczorem z pracy wiec przez nastepne dwa dni bede siedziec w domu i sie niemiłosiernie nudzic

platam sie z kąta w kąt od tv do kompa,i na odwrót i takie te moje wakacje
nie wiem jak można się nudzić...

może jakiś spacerek albo książka?

A ja dziś spotkałam się z koleżanką z ławki z liceum Kiedy to było A z powodu naszych różnych wyjazdów nie widziałyśmy się przez ostatnie 3 lata. Mimo to rozmawiałyśmy jak za dawnych czasów. To się chyba nazywa przyjaźń...

Poza tym jestem z siebie dumna, bo załatwiłam kilka spraw, z którymi zwlekałam od dawna i tylko mówiłam, że muszę je zrobić. Chociażby zapisanie się do okulisty... Szłam do tej przychodni chyba dobry rok... Wizyta w połowie września
yerba jest offline Zgłoś do moderatora