Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Okłamałam faceta
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-26, 02:16   #63
kasiulka_xoxo
Przyczajenie

Dot.: Okłamałam faceta

A więc tak - dziś jest ten wielki dzień. Nawarstwiły się u nas inne problemy, będzie poważna rozmowa, facet chce dojść do porozumienia w tamtych kwestiach - nie wie jaką "bombę" mam w zanadrzu. Co dziwne, pomimo tego, ze może to być koniec, w końcu to ważna sprawa, czuję spokój. Spokój, że koniec z tą obłudą i stresem...

Nie wiem czy chcę, zebyscie trzymały kciuki, bo w końcu sama sobie tego piwa nawarzyłam.
Potrzebuję jednak słowa otuchy, żeby nie wymięknąć

Bo miałam pomysł, żeby rozstać się bez podawania przyczyny, ale tego też nie chcę. Może się tak stać i pewnie tak się stanie, ale nie chcę oddać walkowerem.

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Azhaar Pokaż wiadomość

Ale tutaj jest jakaś abstrakcyjna sytuacja, bo nie ogarniam jak można być za głupim na napisanie pracy licencjackiej? W czasach, gdzie 90% studentów pisze ją w tydzień lub dwa metodą copy-paste?
Widać, że Autorka ma problem ze swoimi zdolnościami intelektualnymi i dlatego się nie przyznała, co wcale mnie nie dziwi, bo to faktycznie spory problem.
Niezbyt grzeczny jest Twój komentarz, ale muszę się z Tobą zgodzić. Też sama "nie ogarniam" jak mogło mi się to nie udać, ale to wcale mojej samooceny na poziomie zero nie poprawia
kasiulka_xoxo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując