|
Dot.: Jakich odżywek/masek aktualnie używacie?
jejku czego ja uzywałam to piac nawet nie będe, bo do jutra bym nie skonczyła
napisze tylko co stoi u mnie w domu i co o tym mysle :
- wella professionel - krem regenerujący włosy w 30 sec. - gówno jakich mało to mój komentarz
- maska allvaves do włosów suhych i porowatych - beznadziejna
-Vitalitys - platinum expresso - odzywka nadajaca włosom odcienia platyny - srednia, do stosowania raz na jakis czas dla podkreslenia koloru nadaje sie, do stosowania non stop - absolutnie, bo nie nawilża
- odzywka elseve z proteina perły - nutri blask - możebyc, nie wydajna, wygładza, troche nawilża -
- odzywka gliss kur z olejkami pielegnacyjnymi - raczje nie bardzo dobra - strasznie obciaza mi włoski, choć mam sucharki straszne...więc tak mniej niz średnio
- odzywka garnier - odbudowa i blask - srednio - włosy ładnie błyszczą, działa szybko, nawet niezle
- avon - ozywka do włosów suchcych i zniszczonych - możebyc, nawet nawilża i troche pomaga faktycznie, jest niezle
- avon - maska planet SPA z oliwa z oliwek - nawet dobra, nawilża włosy, przy dłuższym stosowaniu je odzywia , choc cudów nie zdziała
- Faberlic - balsam regeneracja- taki sredni- włosy sa miekkie, ale mogłobyć lepiej
- Faberlic - serum na zniszczone końcówki - takie sobie - cos ala jedwab farouk , przy dłuzszym stosowaniu może wysususzyć włoski, ale wizualnie i na krótko poprawia wygląd włosów
- odzywka avon - kuracja odbudowująca bez spłukiwania - nie pasuje mi, nie lubie jej
- Pantene - odzywka bez spłukiwania - intensywana regeneracja - złota linia, - dobra, cudów nie czyni, zmiekcza i wygładza końcówki
te powyzsze preparaty mam obecnie w domu, nie wiem kiedy to zuzyje
najbardziej byłam zadowolona z profesjonalnego loreala (obecnie mam tylko ich szampony dwa)
a jeszcze żeby was dobic powiem, że zamówiłam własnie :
- Matrix sleek look maske 500 ml
- Matrix color smart maske i szampon
|