Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy listopadowe 2018 - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-28, 20:50   #138
ewka_mewka
Zadomowienie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV

Cytat:
Napisane przez lady isss Pokaż wiadomość
Ja jeszcze czuje jak mnie po kregoslupie kopie i to czasami tak mocno, ze mam wrazenie, ze az to slysze [emoji23] ale potrafi tez sie wepchnac pod zebra

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Dziewczyny tak mi sie przypomialo jak juz tak na.moja wage temat wkroczył [emoji14] nie wiem czy pisalam to swojej kumpeli, czy wam tutaj bo z tego tez sie smieje niezle... mierzylam sie ostatnio w dooopie... przed ciaza w bioderkach mialam 98... teraz 110 [emoji23] dochodze do wniosku, ze to wcale nie przez brzuch przestaje sie miescic w drzwiach wchodzac do pokoju corki [emoji23]

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Ja przed miałam 90, a teraz 101 [emoji14] . Fajnie, że tyłek tak rośnie (jeszcze gdyby chciał tak rosnąć bez celulitu [emoji14] ). Też mi się to bardzo podoba: uwielbiam takie kobiece kształty, o tżcie nie wspomonając. W ogóle teraz czuję, że faceci bardziej na mnie zwracają uwagę niż przed ciążą: to pewnie wszystko przez cycki [emoji14] .

Powtórzę pytanie, bo chyba zgubiło się już na dobre w otchłani starego wątku. Ile kupujecie na początek buteleczek? I jakie i jakiej wielkości?

Dews, jak ci się uda tak pomalować to będę cię szczerze podziwiać [emoji14]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez ewka_mewka
Czas edycji: 2018-08-28 o 20:51
ewka_mewka jest offline Zgłoś do moderatora