Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czuje coś do mnie czy tylko się bawi .. ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-13, 08:59   #5
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Czuje coś do mnie czy tylko się bawi .. ?

Cytat:
Napisane przez promyczeek Pokaż wiadomość
(...)
Wyjechaliśmy razem z całą paczką do domków letniskowych. Ja pojechałam z nim po coś do domu, jak wróciliśmy zagadaliśmy się w samochodzie, reszta ciągle nam przeszkadzała, więc poszliśmy posiedzieć do takiego malutkiego domku w którym było tylko jedno łóżko i jeden koc. Położyliśmy się razem i rozmawialiśmy. Po jakimś czasie on się do mnie przytulił, prosił, żebym głaskała go po głowie. Sam zaczął dotykać mnie najpierw po udach, potem coraz wyżej.. Nie protestowałam, więc zaczął dotykać mnie w intymnych miejscach (przez spodnie). Właśnie w tej rozmowie powiedział mi, że kilka miesięcy temu bardzo zależało mu na pewnej dziewczynie, która go zraniła i na razie nie chce się z nikim wiązać (coś w tym kontekście nie pamiętam dokładnie już).

(...)
Cytat:
Napisane przez promyczeek Pokaż wiadomość
(...)
Mogło by się wydawać, że wszystko jest w porządku, ale on mi nigdy nie powiedział, że mu na mnie zależy, czy chociaż że mu się podobam.. Gdyby chciał się tylko ze mną przespać to już dawno by zrezygnował widząc, że nie pozwalam mu na jakieś śmielsze pieszczoty. Te nasze „zaloty” trwają już od 3 miesięcy.. Nie wiem co teraz mam robić, nie chcę takiej niepewności, ale z drugiej strony sama go nie zapytam czy coś do mnie czuję. Jeśli powiedziałby, że nie czułabym się upokorzona i wykorzystana, na pewno nie chciałabym się z nim dalej widywać, a mamy wspólnych przyjaciół, zawsze razem gdzieś wychodzimy..

Może Wy znajdziecie jakieś rozwiązanie.. Mam czekać dalej, aż sytuacją sama się wyklaruje? Czy stworzyć jakąś sytuację, może żeby się dowiedzieć jakoś co on zamierza dalej.. Na prawdę nie wiem co dalej mam robić.. Zastanawia mnie też to, że on nigdy mnie nie pocałował, a przecież miał okazję.. Jak myślicie dlaczego ?
Z tego co czytam i obserwuję, to, co opisujesz, to częste zagranie facetów, aby się nie wiązać a skorzystać z okazji na pieszczoty: mówienie o byłej, jak to go nie skrzywdziła, że się TERAZ nie chce wiązać (czyli daje nadzieję na to, że to się W PRZYSZŁOŚCI zmieni), a jednocześnie macanie dziewczyny, klejenie się do niej. Facet, który nie chce się wiązać, bo został skrzywdzony, unika takich sytuacji, aby nie robić nikomu nadziei i się nie wpakować w kolejny związek. Dla mnie jest to manipulacja z jego strony i robienie Ci nadziei. I korzystanie z tego, że mu pozwalasz na niezobowiązujące macanki.

Co, do tego, że by już dawno zrezygnował z pieszczot, gdyby miał złe zamiary, bo mu i tak nie pozwalasz na więcej. Czemu ma rezygnować? Fajnie się pocałować, pomacać, nawet jeśli NA RAZIE nie pozwalasz na seks. Jemu najwyraźniej takie korzystanie wystarczy, a z czasem dobrze wie, że dostanie więcej - cierpliwość w jego wypadku popłaca. Nie ma dziewczyny, zobowiązań, a w ciągu ostatnich miesięcy ma wiele okazji do intymnych sytuacji z Tobą. Sytuacja dla niego w 100% komfortowa. Jeśli gość przez 3 miesiące się nie zobowiązał do niczego, nie zaprosił na prawdziwą randkę, to albo potrzebuje terapii szokowej (zero kontaktu z Twojej strony i nagle go olśni, że Cię kocha - ale tej wersji daję 10% szans na powodzenie). albo już się nigdy do niczego wobec Ciebie nie zobowiąże, nie poprosi Cię o bycie ze sobą.

Nie zdziw się jeśli po kilku miesiącach bujania się z Tobą, znajdzie sobie PRAWDZIWĄ dziewczynę, z którą nagle nie będzie miał żadnych problemów z poważnym wiązaniem się, zapraszaniem na randki etc. Wydaje mi się, że Ciebie potraktował jako przechodnią znajomość, lekartwo na samotność i fajne pocieszenie. Ale tylko do czasu poznania kogoś, kto mu naprawdę zawróci w głowie, bez robienia podchodów. Zacznij działać, bo on nie zacznie. Dla niego ta sytuacja jest bardzo wygodna.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2008-08-13 o 16:14 Powód: Literówka
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując