Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupów kosmetycznych - grupa wsparcia, część XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-29, 14:08   #3923
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych - grupa wsparcia, część XIII

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
hej, ja nie mam nic pod oczy i myślę co by kupić, mam 37 lat
-jakieś porady? mam małe sińce i właściwie to wszystko, nawet zmarszczek tfu tfu nie widać
Popatrz na swoją mamę lub babcię. Moja np. zmarszczek prawie wcale nie ma, ale ma sporo naczynek, zmian pigmentacyjnych. Trzeba zapobiegać temu, do czego ma się genetyczne skłonności. Dlatego dla niektórych ważniejsze filtry UV czy coś uszczelniającego naczynka niż np. retinol. Jeśli masz rano zapuchnięte oczy to można szukać kremów z kofeiną. Bardzo tani i całkiem przyzwoity składowo krem pod oczy ma market Kaufland. Koszą na nim w Europie grubą kasę. Z polskich firm dobre ma ziaja w serii med i Floslek.
Jeśli masz wrażliwe oczy to radzę popytać o krem pod oczy w aptece.

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
U mnie 9 zużyć. Powinny wylecieć jeszcze ze dwie rzeczy. Czekają mnie też małe zakupy, bo wszystko zużywam na bieżąco.
Mnie też czekają małe zakupy bo wyjdzie mi kilka kremów do twarzy na raz. I chyba piankę do golenia warto dokupić.
No i peeling do stóp na wykończeniu. Robię przegląd zapasów.