2018-08-29, 18:14
|
|
|
leśny stwór
|
Dot.: Definitywny koniec znajomosci, czy tak powinno sie traktowac bylych?
Cytat:
Napisane przez coperfildo
Hej,
Nie ukrywam, ze pisze to w ogromnym szoku i serce wali mi jak szalone. Po krotce przedstswie sytuacje. 3 lata temu rozstalismy sie z chlopakiem. Bylismy zakochani, b.zaangazowani i dobralismy sie w 100% Nasze rozstanie zle oboje znieslismy i on korzystal z pomocy psychologa by przetrawic te emocje. On chcial zachowac kontakt, jednak dla mnie bylo to zbyt bolesne i zerwalam tymczasowo (tak myslalam) ten kontakt. Zdecydowalam tez ze na FB ogranicze mu widocznosc moich zdjec i postow , tak samo jak on ma pusty profil (nie lubie podgladaczy majach profile tylko do obserwowania innych).
Jednak myslalam, ze jak emocje na dobre opadna i bedziemy mieli checi to mozemy do siebie napisac w dowolnym momencie, w koncu bylismy najlepszymi przyjaciolmi, tak duzo nas laczylo. Planowalam zreszta do niego po prostu napisac co slychac u mnie i zapytac czy u niego wszystko ok. Jednak teraz widze, ze usunal mnie z grona znajomych na fb, a to byl nasz jedny kontakt.
Jest mi bardzo zle z tego powodu. Wg mnie byli partnerzy nie powinni ot tak zostawiac swoich bylych. Pamietam dokladnie jak wspominal swoja pierwsza dziewczyne i obiecal jej, ze zawsze bedzie o nia dbal i byl strasznie zawiedziony, ze tamten zwiazek nie przetrwal i nie moze zrealizowac obietnicy. Dlatego mnie tym bardziej szokuje.
Jakie jest wasze zdanie?
|
Mnie to ani nie dziwi ani nie szokuje. Pewne rzeczy trzeba zapomnieć, odciąć się, a wtedy jedyna możliwość, to nie kontaktować się, pousuwać itd. Tym bardziej, jak rozstanie było bolesne.
|
|
|