2018-08-29, 23:28
|
|
Przyczajenie
|
napisał do innej o sexie
Hej dziewczyny, może doradzicie mi co powinnam zrobić..
Znam się z moim ex od 6 lat, trzy lata starał się o mnie, aż w końcu dałam mu szansę i byliśmy razem przez kolejne trzy lata.
Po dłuższym czasie napisał do jednej dziewczyny na fb, definitywnie z nią flirtował, komplementował, pisał że wpadła mu w oko .
Dowiedziałam się o tym od kumpeli, a on nawet nie chciał się przyznać, starał się przez kolejne miesiące, obiecał że tego więcej nie zrobi więc próbowałam zaufać chodź było naprawdę ciężko, sprawdzałam mu telefon le nic nie znalazłam.
'Po czasie dowiedziałam się ze wziął kredyt na poważną kwotę na trzy lata, a że jest mechanikiem to zawsze sobie coś tam dorbił.
Znowu po czasie ze względu że dałam mu ultimatum alb sex albo araż, bo już nie mogłam wytrzymać tego że przyjeżdżając do niego,on siedzi w garażu, a dla siebie mamy tylko niedzielę, napisał do jakiejś dziewczyny: : " szukam stałej dziewczyny na sex", za drugim razem przyznał się dopiero po czasie, po czym zerwałam z nim znajmość, próbowałam..
Od tego zdarzenia minęło 4 miesiące, on próbuję to uratować przyjeżdża zaprasza na kolację nad morze, jakby mu wybaczyła to by mi się oświadczył, mieszkałabym u niego, widzę że się stara, ale mam naprawdę wątpliwości. Żebym mu zaufała pow że będę mogła sprawdzać mu telefon, i facebooka będziemy mieli razem, ale co z tego??
Co dziewczyny sądzicie?
|
|
|