Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - moj facet ma konta na portalach randkowych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-13, 12:55   #56
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: moj facet ma konta na portalach randkowych

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
pozostaje chyba czekac na realne dowody zdrady
A nie szkoda życia?

Cytat:
Napisane przez jagussia Pokaż wiadomość
jedynie pozytywne jest to ze mnie nie zdradza jak narazie, to wiem napewno, bo sporo podrozuje w interesach i zawsze zabiera mnie ze soba, wiec mysle, ze jesli chcialby mnie zdradzac jezdzilby sam. mowi, ze nie zostawia mnie w domu, bo zaraz bym go zdradzila
Jezu... Zdajesz sobie sprawę, że on nie ma do Ciebie za grosz zaufania?
Ja bym się chyba przewróciła, gdyby mi facet tak powiedział.

Cytat:
Napisane przez scorpionkaaa Pokaż wiadomość
dzisiaj sie dowiedzialam ze moj facet na tych portalach szuka jak to nazwał 'moze normalnego kontaktu?" brak słów...jak moze byc miedzy nami dobry kontakt, zdrowe relacje jezeli on ma te internetowe "znajome'? jak tak dalej pojdzie zaczne sama siebie obwiniac ze stworzylam mu piekło, bo mialam nieraz jakies pretensje. A one przeciez sa fajne, miłe, nie narzekają i niczego nie wymagają...wrrrr nie moge tak myslec o sobie!!!!
powiedzial ze nie bedzie zadnych kont usuwał bo najpierw musze mu sama podac linki, bo mysli ze blefuje....a ja nie mam zamiaru tego robic-jezeli nie ma odwagi przy mnie tego zrobic tzn ze jest tchorzem i tyle...jak to któras z was napisała-"walka z wiatrakami"...juz nie robie nic.....niech sobie ma te konta i super znajome....juz nie walcze o ten zwiazek........bedzi e mi ciezko zyc tak bez niego....bardzo...juz jest zreszta.....
Skorpionko, skarbie, zostaw go! Szkoda Twojego czasu. Na świecie jest jeszcze trochę normalnych facetów, nie ma sensu siedzieć przy tym jednym.
Powiedzmy sobie szczerze, on ma w nosie Twoje uczucia! Potrafi sprawić, by kobieta czuła się wyjątkowo... wyjątkowo podle chyba.
Jeśli ktoś zachowuje się "dziwnie", a my mu mówimy, że to nas rani, a on nie przestaje, tzn. że ma nasze uczucia w dupie. Taka prawda.

Normalnych kontaktów szuka? Czyli jakich? I po co? Jaki jest tego cel? Z ciekawości to można sobie zerknąć raz, jak się ma konto na randkowym portalu to już nie jest z ciekawości. Gdy się pisze, dostaje maile, umieszcza anonse i fotki to już nie jest absolutnie z ciekawości.
Nie wiem czy on się dowartościowuje, czy romansuje, ale pewne jest jedno, jeśli go to kręci to wystarczy, że kiedyś pojawi się wystarczająco interesująca panna i będzie po herbacie. Zdrada boli bardziej niż takie podchody, zostaw go póki nie rozłożył Cię na łopatki, póki jeszcze możesz rano wstać, oddychać, pracować. Gdy Cię dobije, będzie Ci cholernie ciężko, gorzej niż teraz... Po co Ci to?

Że nic z tego nie będzie to jest pewne jak w banku. Ty prosisz, on nic, jeszcze kłamie bezczelnie i każe sobie udowadniać winę - szczyt bezczelności.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując