2008-08-13, 14:14
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
Napisane przez madziczek
U mnie teraz z tym jest dodatkowo ciezka sytuacja, bo mojej siostry teściowa jest w bardzo cięzki stanie i nie wiadomo jak z nią będzie, więc zwalanie teraz siostrze na głowę organizowania imprezy jakoś mi nie pasuje. Dodatkowo bratowaej mojego TŻ zmarł dwa tygodnie temu tata, wiec też z takiej zabawy odpadnie
Dobrze, że chociaz na śłub i wesele przyjdą.
mam nadzieję, że nie będie też takiej sytuacji, że siostra nie będzie na moim ślubie czy weselu ... nie jestem sobie tego w stanie wyobrazić, chociaz z drugiej strony jakby zdarzyło sie najgorsze to nie winiłabym ich jakby nie przyszli na przyjęcie.
Dlatego chyba tak jakoś bez wiekszego przekonania podchodzę do tego panieńskiego.
Chyba masz jednak rację, że trzeba sobie będzie jakis wieczorek pańieński zorganizowac lub kogos tym obarczyć :P
Okazja na taką zabawę jest tylko raz w życiu 
|
Kurna znowu jakieś fatum? Nie martw się, myślę, że Twoja siostra przyjdzie na Twój ślub i przyjęcie w końcu jesteś jej siostrą (chyba ważniejszą osobą niż teściowa).
A co do wieczorku to czekam na relacje
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a
Jak już tak rozmawiamy o rzęsach ostatnio na necie znalazłam jak jakaś sława miała przyklejone sztuczne rzęsy i oto jak wyglądała  (fotka poniżej):
|
Też miałam rzęsy doklejane, raz na panieński a drugi raz na ślub z tym, że to były takie wklejane pomiędzy moje własne. Trzymały sie cholery cały tydzień i bardzo ładnie wyglądały.
|
|
|