Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy majowe 2019
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-08-31, 09:59   #47
Beautyfuldreams2
Raczkowanie

Dot.: Mamy majowe 2019

Cytat:
Napisane przez mirasia Pokaż wiadomość
Ja widzę, że my majowe szczęściary ze od razu się udaje xD Też myślałam, że tak łatwo nie będzie bo się nasłuchałam o tych problemach jakie ludzie mają

Dwa pytania do was..
1- używacie jakiejś aplikacji do śledzenia ciąży ? ja testuje preglife ale może coś polecacie?
2- kiedy zamierzacie mówić rodzinie o ciąży ? Ja bym chciała poczekać tak do 10-12 tyg.

Mówcie dziewczyny jak się czujecie Ja dziś lepiej, na wieczór mnie zawsze jakieś bóle biorą ale o prócz tego nic szczególnego
Najgorzej jak się tak człowiek właśnie nasłucha i poczta o tych wszystkich problemach...[emoji20]
Co do aplikacji to też sobie wczoraj sciagnelam preglife i prócz tego hiMommy [emoji12]która mi spasuje to ją zostawię.
Rodzinie mamy zamiar powiedzieć tak w granicach 12tyg,bo narazie jest za wcześnie i się boję..
Co do samopoczucia to tak.. Czuję się ogólnie dobrze prócz tego że mam jakieś ciągnięcia w dole brzucha podczas chodzenia, odrzuciło mnie od kawy rozpuszczalnej więc kupiłam sobie Anatol kawkę zbożową, mam uderzenia gorąca, noi na wieczór dostaje bólu krzyża i brzucha..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Beautyfuldreams2 jest offline Zgłoś do moderatora