Wątek
:
Panny Młode 2008 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-08-13, 13:30
#
657
kina2807
Zakorzenienie
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
Napisane przez
LilStar
to jakiś wielki musiałby być
na pewno nie będzie tak źle
Cytat:
Napisane przez
gosia1007
Też miałam rzęsy doklejane, raz na panieński a drugi raz na ślub z tym, że to były takie wklejane pomiędzy moje własne. Trzymały sie cholery cały tydzień i bardzo ładnie wyglądały.
ooo , o takie właśnie cuś mi chodzi, dziś się wypytam
Cytat:
Napisane przez
katey
dziewczyny zostaly 3 dni!!!!!!!!!!!!! chyba zaczynam panikowac!
Valerin mite już zakupiony,melisa w szafce i chyba się podłączę pod kroplowke z niej!
Wybaczcie ze nie skomentuje wszystkiego co napisałyście ale i tak ledwo nadrobiłam zaległości!
Niby koncowka ale takienerwy zaczynaja się już ze ledwo spie w nocy-wczoraj łyknęłam sobie 2 proszki (bez obaw-ziolowe,przepisane przez lekarza dermatologa-bo mi ze stresu wlosy leca) i spalam jak niemowle
Dzis już mam wolne w zasadzie mialam mieć od jutra,ale jak wczoraj siedziałam w robocie i zadzwonila mamuska to pozniej caly dzien mi się rece trzęsły!
Wyobrazacie sobie taka sytuacje:
Ja w pracy, mama sobie oglada suknie w domu i nagle dzowni do mnie i z krzykiem ze mam DZIURE (!!!!!)
w sukience i ze natychmiast trzeba jechac do salonu! Ja przez telefon :jaka dziure???gdzie?!!! i prawie w placz!!!!!!!
Na szczescie mój kochany TZ zadzwonil zaraz i powiedział o co chodzi…a wiec:moja sukienka ma gorset z takimi marszczeniami i po prostu w jednym miejscu pani nie podszyla od spodu tego marszczenia i jak luzem sukienka była to troszke to było widac…….ale to żadna dziura! A ja myślałam ze zejde na zawal w robocie!
A wiecie zaraz po tym telefonie dzwoni do mnie tesciowa ze ONA CHCE żeby na naszym slubie był fotoreporter z gazety!!!!
Bo ona już powiedziala redaktorce ze slub będzie ciekawy bo mundurowy i szpaler bedzie i syrena strazacka
hehe alez mam udana rodzinke co?!?!
A propos ubioru teściowej to koloru nie znam ale za to szwagierka mi powiedziala ze to jakas sukienka z dosc sporym dekoltem i teraz tesciowka ma cytuje: „cycki wywalone na wierzch”
Ale i tak dobrze ze cos znalazla bo tyle łaziła i nic nie mogla kupic,a to pewnie wcisnęli jej już na odwal się
500zll za to dala!!! A jej corka powiedziala ze tyle za takie cos to chyba oszalala
Moja mam uszyla sobie komplecik w kolorze zlotawo-bezowym ---spodnica+bluzka+zakiet
calkiem ok. jak dla mnie
A
Lil
Ty chyba wspominałaś o cante na samochod –my mamy taka dekoracje, wybraliśmy ja bo jest skromna i elegancka, zreszta spodobala się mi i TZ no i mój bukiet tez będzie z cante
tylko kolor na auto będzie ciut ciemniejszy żeby się wyróżniał na srebrnym lakierze
Wybaczcie wypociny ale nie mogę się opanowac na 3 dni przed
Pewnie w sobote jeszcze zajrze
hehe
O 10-pazurki
11-12:30 fryzura
12:30 makijaz
Ok. 16:15 blogoslawienstwo
17 slub
a 17:45 juz po ptokach
Mam nadzieje ze się ze wszystkim wyrobimy
Buziaki i do przeczytania
Katey niezła historia z tą dziurą, ja chyba też bym zawału dostała