2018-09-03, 12:39
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: co zrobić kiedy to rodzice chcą decydować o naszym ślubie?
Cytat:
Napisane przez jasmin000
Hej
Rodzice chcą decydować o naszym ślubie a raczej o moich gościach. Za wszystko płacimy sami mimo to moi rodzice chcą zapraszać 'swoich' gości bo ten był u nich na weselu, bo wypadało by zaprosić ich chrzestnych bo oni chcą swoich znajomych... Już mam tego powyżej dziurek w nosie  To nasz ślub i chciałabym żeby na weselu była najbliższa rodzina plus moi znajomi a nie ich znajomi, i przysłowiowi sąsiedzi. W kolko im powtarzam ze to nasz ślub i to my zapraszamy gości ze oni już mieli swój ślub. A oni na to ze im rodzice zapraszali gości i nie mieli nic do gadania. A jak mowie ze płacimy sami ze wesele to oni ze za swoich gości zapłacą... Nie wiem co mam robić, nie rozmawiam z nimi na ten temat bo są tylko awantury...
|
Ultimatum. Albo nie płacą za nic i nie przysługuje im przywilej rodziców weselnych i nie wtryniają się absolutnie w nic, albo płacą za wszystko, wszystkich gości, zespół, fotografa, atrakcje, noclegi i poza waszymi gośćmi zapraszają dodatkowo kogo sobie chcą, ale wy nie przychodzicie na to wesele.
|
|
|