Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - GA.MA która??
Wątek: GA.MA która??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-10-25, 07:26   #1
annes
Raczkowanie

GA.MA która??

Wiem znowu o prostownicach.. wybaczcie ale muszę otóż wczoraj poszłam do sklepiku z profesjonalnymi artykułami fryzjerskimi jako że napaliłam sie na ga.me i musze ją mieć poszłam sprawdzić czy tam mają. No i owszem mają ale oczywiście nie może to być prosty wybór tylko musze wybierać spośród dwóch tzn. pani poinformowała mnie że jest ga.ma za 250 zł i za 300 zł z tym że ta druga ma regulacje temperatury. Kiedyś u fryzjera babka mi prostowała włosy ga.mą i byłam wniebozwięta bo miałam włosy jak z reklamy nawet deszcz ich nie ruszył. Pomyślałam ze muszę ją mieć. I teraz sie znów dowiaduje że to nie jest takie proste bo są dwa rodzaje. A właściwie pewnie jest ich więcej ale mnie chodzi o tą wąską. I teraz nie wiem jaką mi babka prostowała u fryzjera czy taką regulacją czy też bez. Powiedzcie mi czy mam racje bo ja myśle że tak: maksymalna temperatura jest u obu ta sama a u tej z regulacją to można obnizyć ewentualnie jak sie ma delikatne czy też cienkie włosy. Mam racje? bo chyba nie jest tak że maksymalną też można podwyższyć u tej z regulacją?? i w gruncie rzeczy będzie lepiej prostowała jako że można w niej ustawić wyższą temperaturę?? boszz jak chyba zwariuje z tymi prostownicami, chce ją już kupić używać i być zadowolona, pomóżcie