2018-09-05, 20:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie ciąży, część 12!
Cytat:
Napisane przez dawacdzidzie
Kamila, u mnie wiek mozna zmienic na 28 lat [emoji14] no to mamy wrzesien, 2 lata staran. Moze jakas imprezka z okazji rocznicy...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
A moze rocznicowa dzidzia [emoji3][emoji4] trzymam kciuki, bo pamiętam że nie proznowaliscie[emoji4]
Dziewczyny staraczki- a gdyby tak seksić sie codziennie?? Co Wy na to? I niechby to nie była rutyna tylko wyzwanie- np na kazdy dzien nowy pomysl[emoji4] mysle ze to mogloby byc korzystne bo jak wiadomo seksik jest korzystny, a dla naszych związkow to już wgl [emoji4] podnoszą sie endorfiny i jeszcze jakis hormon odpowiadający za miłość.
Moze warto sprobowac codziennego seksu jesli macie tzta na codzien?
Chyba ze mi sie tylko latwo mowi, bo nie mam tzta codziennie....
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------
Cytat:
Napisane przez Patryka
Dawacdzidzie, u mnie we wrześniu też stuknęły dwa lata starań, piona
Dziewczyny, magia mnie spotkała! Wypadł mi wczoraj z suszarki wisiorek - krzyż Ankh, a ja nie miałam takiego, musiał być w jakimś ciuchu z lumpa... Teraz czytam, że to symbol życia i płodności  Oby to był dobry omen, chyba sobie łańcuszek dorobię i będę nosić na szyi [emoji14]
A jak się uda, to oddam którejś z Was jako amulet [emoji14]
Franiczka, jak dla mnie jeśli Twój Tż bierze pod uwagę adopcję, to AID tym bardziej powinien brać, bo wtedy przecież dziecko jest jednak od startu wasze, i z przynajmniej Twoim DNA  Ja biorę pod uwagę ze trzy próby, jeśli okaże się, że mąż ma za słabe nasienie.
|
Wow niesamowite [emoji4][emoji4][emoji7][emoji7] naprawdę super znak[emoji4]
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
|
|
|