Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój chłopak masturbuje się.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-06, 10:33   #21
Folgia
Rozeznanie

Dot.: Mój chłopak masturbuje się.

Cytat:
Napisane przez kroliczek90 Pokaż wiadomość
No nieźle , ale jaki on uczciwy , ze sie z tobą podzielił tą wiadomością Padne Faceci tak sie zachowują często. Narobił tylko tobie w głowie fakt faktem mógł się nie oddzywać bo trochę mógł Ci zrobić przykrość , ale z dwojga złego to uwierz , ze to lepsze niż robienie na boku z kimś czegoś innego Powiedz mu , ze chętnie możesz mu towarzyszyć podczas takiej zabawy ciekawe co by powiedział pewno to moja prywatność haa Nie no , a tak poważnie to nie masz o co się martwić oni tak po prostu mają ważne , ze jest tobą dalej zainteresowany i seks jest często Ale powiem szczerze , ze od takich zachowań penis później odmawia posłuszeństwa tez miałam taka sytuacje gdy ograniczył to jest o niebo lepiej Co za duzo mężczyźni to nie zdrowo Pamiętajcie tez , ze my kobiety w takich grach potrafimy zdziałać cuda :P i możemy zrobić to o niebo lepiej
Z tego co wiem, mój TŻ się masturbuje i mimo to nawet jak się zwyczajnie przytulimy to czuję, że już jest w gotowości Tylko bardzo długo zajmuje mu dojście jeśli niedawno się masturbował, ale to w sumie dla mnie lepiej