Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-06, 17:38   #2007
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XVI

Cytat:
Napisane przez OlaM Pokaż wiadomość
Piszę z wersji mobilnej (grrrr), więc nie mogę cytować, ale u mnie sytuacja wygląda tak - dzwoniłam dziś na infolinię i pani przekazała mi, że paletkę Luminous na pewno mam sobie zostawić.

Powiedziała też, że jeśli Diffused będzie na stanie magazynowym, to mi ją wyślą, w przeciwnym razie otrzymam zwrot środków.

Odpowiedzi mailowej nie otrzymałam do teraz, ale UWAGA - bo tego jeszcze nie grali - dostałam maila z informacją o złożonym zamówieniu na Luminous - tak jak bym sama je złożyła. Wchodzę w historię zamówień i tam też widnieje zamówienie z dzisiaj na Luminous Edit (czyli jest zgodność w historii zamówień i w mailu z potwierdzeniem złożenia zamówienia). W tym momencie pomyślałam, że ktoś włamał mi się na sephorowe konto, bo przecież ja takiego zamówienia nie składałam .

Po chwili dostaję maila z informacją o złożeniu kolejnego zamówienia na Diffused, a za następną chwilę o anulowaniu tego pierwszego zamówienia na Luminous .

Koniec końców w historii zamówień i w potwierdzeniu mailowym mam złożone nie przez siebie zamówienie na Diffused .

Moim zdaniem to jest już dowód na to, że błąd systemu usunęli.

Do tego na stronie zmieniona została kolejność palet - jako druga od góry była Luminous, a Diffused na końcu, teraz jest odwrotnie.

Ot, taka historia
ja też dostałam maila z zamówienie Luminous, którego nie złożyłam potem bon na kwotę, jaką zapłaciłam za palete, a następnie potwierdzenie zamówienia
a dziś info o wysyłce

oglądam trio sticków Fenty idę na kettle to może mi ono wyleci z głowy

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora