Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-06, 19:22   #4071
beatiska
Zakorzenienie

Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw cz. V

Cytat:
Napisane przez violino Pokaż wiadomość
Beatiska, gratuluję życiówki

Po powrocie zrobiłam ciasto marchewkowe z twarożkiem, w wersj fit. Wyszło fantastycznie
Dziękuję.
Super ten przepis na ciasto wygląda. Jak znajdę czas w weekend, to może spróbuję zrobić. Dawno nic nie piekła, bo kalorie itp.

Cytat:
Napisane przez Malinkna1986 Pokaż wiadomość
W Wawie jest pełno maratonów. Też mam zamiar sie zapisać we wrześniu
We wrześniu zapisać na przyszły rok, czy chcesz we wrześniu wziąć udział w maratonie?

Cytat:
Napisane przez blotowlosa Pokaż wiadomość
yeah!!! gratulacje! cieszę się z tobą!!! ))

to mamy wspólny cel! ja też bardzo bym się chciała zmieścić pod godzinę. Ostatnio 10 daję po górkach, więc tam o takim czasie oczywiście nie ma mowy, ale w sobotę będą zawody na płaskim więc zobaczyymy. Tylko nieszczęśliwy zbieg okoliczności, że akurat mam dostać okres w tym czasie :/ a z doświadczenia wiem, że wtedy więcej jęczenia niż biegania ze mną...

Ja też słyszałam, że w pierwsze dni cyklu ma się więcej energii i sama to po sobie widzę.

Cytat:
Napisane przez Andziusiaech Pokaż wiadomość
Cześć, zamierzam zacząć biegać. Na początku będą to z pewnością marszobiegi, no ale od czegoś trzeba zacząć.
Witamy

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
wow gratulacje, świetny czas!!!
Wracam po miesiącu bez biegania... w sierpniu głównie pływałam bo musiałam skończyć karnet, potem był wyjazd w góry i jakoś nie dałam rady biegać. Poszłam wczoraj na 5km i całkiem dobrze mi poszło, chyba te góry mi poprawiły wydolność, bo w takim dobrym czasie to jeszcze nie zrobiłam tego dystansu.

Planowałam 22.09 iść na zawody na 10km, ale niestety muszę być w pracy. No trudno
Miałam tak w czerwcu, trochę odpoczywam od biegania, ale chodziłam po górach. Wydaje mi się, że dobrze mi to zrobiło

Cytat:
Napisane przez dziunkowa Pokaż wiadomość
Melduje 6,1 km. Miałam 2x20 min i nawet przeżyłam. Chyba sobie lepiej dostosowalam tempo. Udało mi się tez osiągnąć to co straciłam przez kontuzje czyli zeszłam z 5 tka poniżej 40 min.
Na ostatnim kilometrze złapał mnie taki deszczysko, że wykręciłam tempo życia. Bałam się o zalanie telefonu
I nowe buty się sprawdziły
No to super nabierasz prędkości
_____

Ja sumiennie trenuje. Po zawodach znowu mi się noga odzywa. We wtorek miałam krótkie i wolne wybieganie, woec w miarę ok. Dzisiaj miałam konkretny trening i noga boli :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora