Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2019❤ cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-07, 10:20   #265
karla906
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ cz.II

[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;85837301]Ale pozno ja sie ciesze ze moj lekarz przyjmuje tylko do 18

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Ale z drugiej strony jest jak Exi pisala. Zawsze ją przyjmie. Moja niby przyjmuje do 20, ale jak chciala mnie widziec co miesiac a raz nie bylo miejsca i trzeba by bylo tydzien czekac, to od razu powiedziala ze mamy przyjsc kolo 19 i najwyzej wejde jako dodatkowa osoba bez problemu

Cytat:
Napisane przez panipuchatkowa Pokaż wiadomość
Nie wiem niektórym ludziom tak ciężko jest zrozumieć że dziecko można po prpstu chcieć,pragnąc? Takie to smutne. Ja w grudniu skończę 26 lat mąż ma 27 i od 1.5 roku się staramy o dziecko. Jakby mnie ktoś zapytał czy wpadka to ja nie wiem jakbym sie zachowała.
Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Współczuję Wam tych ludzi, którzy się wpieprzaja :/ ciężko ludziom zrozumieć , że każdy z nas ma inne marzenia, plany i inaczej wyobraża sobie przyszłość. Jak ktoś jest po za utartym szablonem to od razu weszą jakieś teorie spiskowe.

Nas nikt nie zapytał wprost czy wpadka chociaż nie powiem, że do marca jeszcze mówiliśmy, że nigdy więcej dziecka 🤣

I nadal się zastanawiam co nam strzelilo do łba bo sobie nie poradzimy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
to my staraliśmy się 1,5 roku i tylko słyszałam kiedy drugie, czemu czekamy, za duża różnica wieku czasem miałam dość i mówiłam że jestem po dwóch #, temat umierał bo ludziom się głupio robiło
Cytat:
Napisane przez panipuchatkowa Pokaż wiadomość
Sliwenka jak ktos jeat upierdliwy to ja tez mówię ze jeatem po # i temat umiera.

Dziewczyny 18.10 pierwsze zajęcia w szkole rodzenia! Zapisalam się do pań które pracują w tym szpitalu w którym chce rodzić.
Kamila, poradzicie sobie na pewno

Noo, to wtracanie sie ludzi to jest chore. Mi np ciezko sobie wyobrazic, że mialabym teraz 5-7 lat czekac z dzieckiem, no dramat Wiec nei rozumiem czemu nie można dać komuś żyć swoim życiem...zwlaszcza widząc ze nikomu krzywdy nie robi a uklada sobie ladnie zycie...

Pani puchatkowa, nie wiedzialam ze to juz czas na zapisy :O W jakich tygodniach najlepiej zacząć zajęcia? Musze pogadać o tym z moją ginką i wybrać już szpital, choć chyba mam już jeden na oku, świetne opinie i mają też na miejscu chwaloną szkołę rodzenia

Czy w szpitalu można złożyć deklaracje ze chce sie tam rodzić mniej wiecej w tym a tym terminie?
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora