Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-13, 22:13   #1504
Tarantulek
Rozeznanie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Cytat:
Napisane przez kika171 Pokaż wiadomość
ojojoj to widzę, że naprawdę masz 1000 pomysłów na minutęmusisz się poważnie zastanowić a kiedy są ogłoszenia o przyjęciach?

No więc tam nie dokończyłam bo ja się obawiam, że więcej mi się odłoży i w ogóle pytałam dziewczyn czy skóra po przytyciu się troszkę "naciągnie" ehh totalny dół...

chyba nie widziałaś

Agness będę musiała powtórzyć słowa Dziewczyn z tymi spodniami, sama mam kilka rozmiarów w domu, począwszy nawet od s do lzobacz, że to 3 rozmiary różnicy, a spodnie były kupowane w ciągu 2 tygodni może zrezygnuj z R Kochana

"zły skręt" lub inny tego tytuł "droga bez powrotu", może nie jest taki straszny, ale baardzo mi się podobał prosić zawsze można oczywiście wyślę

Dziewczynki kochane na zdj "teraźniejsze" trzeba poczekać do soboty jak mi braciszek przywiezie moją cyfrówkę, narazie wyślę Wam zdj po pierwszym odchudzaniu jak już przytyłam i zdj robione kilka mscy temu, innych nie mam niestety na kompie
Ok, poczekamy,poczekamyWyni ki sa 18 sierpnia.

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że tak będzie.
Bedzie, będzie

Na wypadek jak bym czasem nie wpadła tu juz dziś to zyczę Wam dobrej nocki

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora