Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy rozpocząc kuracje izotekiem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-07, 16:31   #1
Paulinka19956
BAN stały

Czy rozpocząc kuracje izotekiem?

Hej,
Mam pytanie, dolaczam zdjecia swojej cery. Od jakichs dwoch miesiecy mam problem ze skora, glownie na brodzie, zuchwie i moze troche na policzkach mam pryszcze, co jakis czas pojawiaja sie nowe i ogole nie wyglada to zdrowo. Juz kiedys (4 lata temu) bylam na kuracji izotekiem i dobrze wspominam efekty. Obecnie nie wiem czy to kwestia hormonow (przez dlugi czas mialam dosc wysoka prolaktyne, od niedawna jest ok,bo biore dostinex). Od dermatologa dostalam epiduo forte i ewentualnie axotret jesli zdecyduje sie na kuracje. Nie wiem czy warto poczekac na poprawe? Czy lepiej zaczac brac izotek?epiduo ciezko mi sie uzytkuje bo nawet stosowane co kilka dni robi mi wiór na twarzy. Kilka dni temu bylam u kosmetyczki na oczyszczaniu i enzymach ale mam wrazenie ze to efekt na kilka dni i skora nadal jest jakas dziwna. Ogolnie pogorszyla mi sie, trzy miesiace temu inaczej mi sie nakladalo kremy czy podkład. Teraz- tak jakby nic w nia nie wchlanialo sie, duzo suchych skorek i wypryskow wokol ust, na brodzie. Od miesiaca biore tabletki anty Atywia i niby moga troche pomóc na tradzik... ale nie wiem czy czekac na efekty... czy zawczasu zaczac brac izotek?? jak sadzicie?? i czy przy drugiej kuracji tez bede miec taki wysyp jak kiedys? szkoda mi tych czesci twarzy, na ktorej pryszczy nie mam a pewnie w czasie kuracji mi wyskocza :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image_40037873.jpg (96,0 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image_40037873(1).jpg (97,9 KB, 13 załadowań)
Paulinka19956 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując