Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-07, 20:43   #2056
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XVI

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
z Fenty dostałam set z bazą i czterema kolorami 150, 220, 340, 420 i dobrałam jeszcze 180 bo ten chyba dla mnie będzie dobry, z hudy wzięłam 220, ale mieli mało kolorów do wyboru, ale myślę, ze powinnam brać własnie 210/220

błyszczyk ten ciemniejszy wg mnie fajniejszy, bo podkreśla kolor ust, a ten jasny to taki brokatowy topper... ogólnie jakies wszystko brokatowe... dobrze, że nie wzięłam żadnego sticka rozświetlającego w ciemno, bo chyba nie dla mnie ew któryś z tych podwójnych rozświetlaczy i stick do konturowania przygarnę, ale to już chyba w następnym miesiącu
Ciekawe czy takie sety dawali tylko dzisiaj w zwiazku z promo Fenty, czy nie tylko
I ciekawe, czy mieli set z jasniejszymi odcieniami. Ja raczej pojedyncze wezmę, celuje w 120 Fenty,. ewentualnie 130, zobacze czy trafiłam
Czyli dobrze, ze nie kliknełam bialego tylko ciemniejszy
Ja sie skusilam na ten najjasniejszy podwójny rozswietlacz, reszta nie dla mnie, albo za zolta, albo za ciemna, albo za brokatowa własnie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora