Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
We wrześniu: lampa led, The Balm i wiele innych
Nieaktualne
Bardzo zależy mi na wymianie tych rzeczy, dlatego w 90% przypadków nie będę przeliczała ceny produktów i chętnie oddam prawie cały wątek np. za zestaw żeli z Isany, czy innej marki, żele do prania, albo kapsułki, olejki eteryczne, woski, herbaty, itp. Chętnie też przygarnę książki. Po prostu chcę, żeby mi się zwrócił koszt wysyłki i zostało coś symbolicznego.
A do wymiany mam:
1. lampa led- niewiele używana dosłownie kilkanaście razy, bo robiłam paznokcie tylko sobie
Podkłady:
2.Doborah Milano Dress Me Perfect podkład w odcieniu 0 Fair Rose użyty ze 3 razy. Zużycie jest praktycznie niewidoczne. Świetny kryjący podkład, ale niestety nie mój odcień, najchętniej wymieniłabym go po prostu na inny odcień, ale inne rzeczy też rozważę.
3.Krem BB Delia przetestowany raz
4. Podkład Delia przetestowany raz
5.Revlon Colorstay do normalnej/suchej skóry odcień 150 Buff, użyty 3 razy na całą twarz.
6.Podkład Bourjois Healthy Mix odcień 51, użyty max 5 razy zużycie niewidoczne przez ściankę butelki
7.Rimmel podkład Match perfection odcień 010 light porcelain, zużycie 50%
8.Skin 79 Miniaturki kremów Pink i Orange 7g, trudno ocenić zużycie, myślę, że na pewno jest ponad połowa
Kolorówka i pielęgnacja:
9.Cienie, wszystkie nowe i nieużywane, tylko kilka kolorów maznęłam palcem w celu sprawdzenia koloru z ciekawości 
Maybelline Colossal volum'express maskara używana, trudno określić zużycie, na pewno jest jeszcze dobra i "mokra" mogę dorzucić na testy
10. Costance Carrol cień pojedynczy 02.Supernowa- piękny metaliczny odcień rose-gold użyty 3-4 razy
11. Joko mineralny róż spiekany nr 8 brzoskwinia ze złotymi drobinkami, przetestowany raz
12. The Balm bronzer Bahama Mama zużycie niewielkie, widoczne na zdjęciu
13. Puder The Balm Sexy Mama zużycie widoczne. Jest dobry, ale jakoś ostatnio nie mogę się dogadać z prasowanymi pudrami i nawet do torebki biorę sypkie.
14.2 pomadki w kredce Bell, użyte ze 2-3 razy kolory to ciepła czerwień i ciemny, intensywny róż.
16. Błyszczyk Irena Eris Provoke odcień n3 Romantic cream, użyty ze 3-4 razy- śliczny, błyszczący nudziak, ale jednak nie lubię błyszczyków
17.Eveline intensywnie regenerujące serum do ust, nowe, trochę pognieciony kartonik
18. 2 dezodoranty Fa raz psiknięte w celu poznania zapachu
19. Vichy Ideal Soleil Mleczko po opalaniu nowe
20. Minus 417 Catharsis Rejuvenation Hair Mud Mask â Odnawiająca maska do włosów z błotem pozostała połowa opakowania
21. Cece Of Sweden Masło do ciała olejek z konopi jędrność i relaks, tylko powąchałam zapach ale kompletnie nie dla mnie
22. minus 417 żel do mycia twarzy z luffą- około połowy
23 2 chusteczki samoopalajace efektima
24. dwie saszetkowe maseczki efektima
25. RSS Beauty Cleaner produkt do czyszczenia i dezynfekcji gąbek oraz profesjonalnych akcesoriów makijażowych, zużycie na zdjęciu
26. O3zone Biały krem-Nowy, nietestowany i nieotwierany ważny do końca 11.1018
27.Mała czarna sztywna, kuferkowa torebka na łańcuszku. Jest prześliczna zdjęcie nie oddaje jej uroku. Niestety dla mnie jest po prostu za mała. Mam ją od roku i zabrałam ze sobą tylko raz, także jest w stanie idealnym, a oddam za drobiazg, bo szkoda, żeby leżała i się kurzyła.
Wymiary torebki:
Długość 17cm
Wysokość 13cm
Szerokość na dole 5cm
28. Lakiery hybrydowe color it nowe ani razu nie użyte
-1090
-280
Edytowane przez narjia
Czas edycji: 2018-10-04 o 18:09
|