Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jesienne Mamy 2007 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-13, 23:35   #2162
poissonivy
Zakorzenienie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III

Wszystkiego najlepszego dla Darii i Klaudii

Cytat:
Napisane przez joasiah Pokaż wiadomość
Ivy marcinka przywioze ci chcesz?
Chciałabym, ale w najbliższym czasie będzie to niemożliwe , bo od poniedziałku zaczynam remont kuchni, weekend spędzamy u teściów (musimy zaplanować krok po kroku co robić).
Cytat:
Napisane przez Murmelius Pokaż wiadomość
Witajcie.
Sytuacja wygląda tak, że Malwinka do żłobka już raczej nie pójdzie .
Byliśmy tam dziś we trójkę i to, co zobaczyłam, ostatecznie utwierdziło mnie w przekonaniu, że nie zostawię tam mojego dziecka. Bobasy są właściwie pozostawione samymi sobie, praktycznie nie robią nic (oprócz płaczu, jedzenia i pełzania po brudnej podłodze). Zabawki są brudne i niebezpieczne (np. metalowe klucze - taki "niby" gadżet). Pani opiekunka chodzi w zaświnionych butach po sali, gdzie również raczkują maluchy. A to jest podobno najlepszy żłobek w naszym mieście....
To faktycznie sytuacja nie wygląda w żłobku za ciekawie, u nas jest mam nadzieję inaczej, przynajmniej tak słyszałam od mam, no i Dorka pisała.
W przyszłym tygodniu wybieramy się, więc zobaczę na własne oczy co i jak .

Życzę Ci Murmelius, aby ta dziewczyna się sprawdziła w opiece ad Malwinką, a dziewczynki polubiły
Cytat:
Napisane przez 82anusia Pokaż wiadomość
Proszę, jak to Olcia mamie pomaga w zdobywaniu perfum. Mąż chyba nie miał za ciekawej miny, gdy Ola usnęła??

O tak, pomaga, mąż nawet dopatruje się teorii spiskowej
Cytat:
Napisane przez 82anusia Pokaż wiadomość
Olunia pozy ma boskie, pa pa robi tak radośnie, jakby już miała w zamyśle coś zbroić. Jak ona grzecznie leży w wanience :wow:, Maję trudno utrzymać w te pozycji. Trocik wyglada smakowicie

Cytat:
Napisane przez dune321witaszek Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny -dolaczam do Was z moim synkiem Alexandrem - urodzonym 11 wrzesnia 2007

Troche mi zajmie zeby przeczytac ten watek i byc na biezaco
Witaj Dune i Alex .

Lepiej bądź z nami na bieżąco (wierzę, że maatra nie pozwoli Ci od nas uciec), bo już zdarzało się, że dziewczyny miały nadrobić wątek i przepadały w jego czeluściach
Cytat:
Napisane przez joli31 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla Oleńki i Maciusia

Cytat:
Olcia słodka, pozy do spania niepowtarzalne, torcik . U nas nie ma opcji położenia w wannie

Cytat:
Mleczko modyfikowanew zasadzie jej smakuje, ale nie traktuje go jak posiłku. Wczoraj zjadała obiadek zapijając bebilonem . Jesteśmy na dobrej drodze

Apetyt to ona ma
Cytat:
Niektórzy w swej życzliwości strasza mnie, że będzie na ulicy domagać sie piersi, przy ludziach wyciagać cycki itp. Złoszczą mnie takie opowieści, bo na siłę jej nie odstawię.
Spokojnie Jolu, wiem po Oli, że dzieci w tym wieku, już wiedzą o istnieniu słowa "nie", czasami nawet Ola się potrafi zastosować do niego.

Jeżeli Agatka będzie szarpać za bluzkę, to zabieraj jej rękę i mów stanowczym tonem (mój mąż się śmieje, że ja mam ton nauczycielski ), że nie wolno tak robić. Rób to konsekwentnie, a nie będziesz mieć tego problemu w przyszłości. To Twój biust i Ty go tylko pożyczasz Agatce, nie dopuszczaj do takich sytuacji, że to ona czuję się właścicielką cysia.
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora