|  2018-09-10, 09:43 | #154 | 
	| Wtajemniczenie 

| 

Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 13

Dzięki dziewczyny, powrót nie jest łatwy po takim czasie nie tylko ze względu na sporo zmian jakie zaszły ale i ze względu na przyzwyczajenie się do siedzenia w domu [emoji85] 
 Pestycyda, trzymam kciuki [emoji110]🏻 chociaż na sama myśl o vojcie mam ciarki grozy [emoji16][emoji16]

Sill, [emoji23][emoji23] masz racje, zabrzmiało to srednio [emoji23] oby nasze maluchy chorowaly jak najmniej!

W temacie tsh... to ja zbadalam przy okazji morfologii do pracy.. szkods gadac, musze znalezc jakiegos endo dobrego bo ten co sie leczylam przed ciaza i w trakcie to sredni byl :/ glupia jestem ze zabralam sie za to jak wracam do pracy ale to cala ja [emoji85]

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

A w temacie żłobka to tragedia dzisiaj. Płacz od wejścia do szatni. Ale dzisiaj jestem zła matka bo dał mi tak czadu w nocy ze nie mam sił nawet zapłakać nad nim [emoji85][emoji85]

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

__________________Mój Eden jest tam gdzie Twój rytm bicia serca, Jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. ❤
 | 
	|     |  |