Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-13, 23:45   #1505
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III

Hej dziewczyny ! Postanowiłam jednak wrócić Nie będę może zaglądać często i z pewnością będę miała dużo do nadrabiania, ale jakoś sobie dam radę Wiem, że jest sporo nowych osób, ale myślę, że się zdążymy jeszcze poznać . Ja tylko chciałam napisać, że u mnie w porządku. Miałam pewien kryzys, związany z tym, że bardzo bolał mnie żołądek i ciężko było mi coś zjeść, aż w końcu tak się skurczył, że byłam w stanie odżywiać się samymi słodyczami i rzeczami małymi objętościowo, ale powoli go rozciągnęłam, a teraz nie mam już takich oporów związanych z jedzeniem jak kiedyś. Generalnie jestem zadowolona. Jutro w ciągu dnia raczej nic nie napiszę, bo muszę zastąpić mamę w pracy przy skuterach wodnych, a potem pomóc tacie przy łódce, więc dopiero wieczorem będę miała czas. I w ogóle strasznie się cieszę, bo jadę 16.08 na drugi obóz tenisowy . Dobra zmykam już, bo rano muszę wstać

P.S. Obiecuję, że jutro się jakoś wdrożę w wątek i postaram się zorientować co tam u Was słychać

Pozdrawiam!

Photoblog

Edytowane przez Hypnotic Eyes
Czas edycji: 2008-08-13 o 23:50 Powód: .
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora