Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiedziałam już A...czyli moje początki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-08-14, 01:07   #1
clementinne
Zadomowienie

Powiedziałam już A...czyli moje początki :)

Od dłuższego czasu przeglądam Wasze forum, sama po raz pierwszy wzięłam drucik do ręki jakieś 2 tygodnie temu.

Zatem jestem absolutnie na początku, absolutnie raczkująca i zapewne to co robię, jest dość wtórne, ale chyba na początku każdy musi przerobić jakąś ilość "gotowców", zanim stworzy coś oryginalniejszego

Z robieniem zdjęć mam problem, bo mój aparat to 100% automat, i mogę jedynie ustawić opcję "makro" i modlić się, żeby dobrze wyszło...

Nawet próbowałam już owijania drucika drucikiem, ale...hm...powiedzmy, że na początku miała być bransoletka (ambitnie ;P), potem doszłam do wniosku, że jednak zrobię z tego wisiorek (po 40 minutach owijania....)...ostateczn ie miał być kolczyk (i to jeden, bo cierpliwości i tak nie miałam na drugi), a koniec końców wyszło z tego coś na kształt małego srebrnego wieszaczka... Nie nadaje się do pokazania ;P

Aha, ja nie przepadam za rzeczami zbyt skomplikowanymi i sama nigdy raczej takich nie będę robić. Ani nosić

To tyle tytułem wstępu.... Na sam początek wklejam 4 przykładowe prace....Jak sądzicie, jeżeli zaczynam tak, jest szansa, że będą ze mnie ludzie?

1. srebro i Swarovski, którego lubię, nawet jeśli mnóstwo ludzi może się temu dziwić
2. mam problem ze zrobieniem zdjęcia tej parze - albo nie widać tych bocznych drucików, albo te srebrne kule są mniej wyraźne...
3. onyks i Swarovski na sznurku...
4. srebrna blaszka, biała i srebrna perełka...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo01.JPG (85,5 KB, 144 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo02.JPG (99,4 KB, 202 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo03.jpg (31,5 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg photo04.JPG (92,5 KB, 169 załadowań)
clementinne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując