Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie wiedziałem gdzie umieścić ten wątek, zapytanie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-10, 18:18   #3
j_fly
Zakorzenienie

Dot.: Nie wiedziałem gdzie umieścić ten wątek, zapytanie?

Cytat:
Napisane przez marcinmariusz Pokaż wiadomość
Mężczyzna przed 30 l, pracujący, utrzymujący się sam, remonty, samochód itd wszystko swoimi "rękami", mieszkający w domu rodzinnym tylko na totalnie oddzielnym piętrze, zaznaczam, oddzielne mieszkanie z kuchnią łazienką itd, nawet dźwięków nie słychać przez strop, oddzielne wejście. Jedynie wspólna klatka schodowa, i ogród z sąsiadami z dołu (rodzicami). Totalnie odcięty, emocjonalnie i finansowo.

Czy kobiety mogą mieć z tym problem? (maminsynek itd.)
Czy coś może być dla kobiet nie tak?
Mamy z mężem bardzo podobną sytuację. Mieszkamy w domu jego rodziców, na oddzielnym piętrze, prowadzimy całkowicie odrębne gospodarstwo domowe. Mąż nie jest maminsynkiem, moje zdanie jest dla niego ważniejsze, niż mamy, poza tym ma z rodzicami dobry kontakt, ale w żaden sposób nie jest od nich uzależniony emocjonalnie ani finansowo (mamy swoją firmę). Mamy wspólną klatkę schodową i ogród, ale to też do czasu, bo w najbliższym czasie planujemy budowę własnego domu. Wracając do pytania: nie, kompletnie mi to nie przeszkadza. Może dlatego, że teściowie nigdy nie wtrącają się w nasze sprawy

Mistrz i Małgorzata, Michaił Bułhakow
j_fly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując