2018-09-11, 21:22
|
|
|
Inez
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 46
Cytat:
Napisane przez beatiska
Do jakich spodnic/sukienek nosicie pończochy? Ja powiem, że się czuje średnio komfortowo. Noszę spodnice/sukienki trochę za połowę uda lub do kolan. I ciągle mam wrażenie, że pończochy widać. A nie chce się nimi "chwalić". I źle się czuję jak sukienka/spódnica jest luznuejsza, bo się łatwo może odchylic, ale też źle się czuję jak przylega, bo wtedy odbija się koronka. Nie wspomnę, że jak mam pas do pończoch, to już w ogóle mam wrażenie, że się odbija na bardziej przylegających ubrabiach. Do dłuższych i luźniejszych spodnic/sukienek nie ma problemu. Jednak przez to nie noszę ich prawie wcale.
Przy samonosnych też wkurza mnie ta guma, co trzyma, bo po kilku godzinach czuje dyskomfort na udach i mam ochotę je ściągnąć /"odkleic".
Ale się wyzalilam. Jakieś rady?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ja noszę krótkie sukienki i spódnice, ale jestem dość niska i dość wysoko podciągam te pończochy. Z tego tym że ja wychodzę z założenia, że jeśli ktoś zobaczy kawałek koronki od pończochy, to nic się nie stanie. Do takich bardzo obcisłych sukienek jeszcze nie próbowałam.
Pas miałam na sobie kilka razy, za każdym tylko czekałam aż będę się mogła przebrać, tak mi było niewygodnie.
Może ta guma jest nie wiem, za ciasna?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|