2018-09-12, 22:23
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kwietniówki 2018
Jestem i ja [emoji6]
Ejjj, ale babol jest na starcie - moja Adrianna ważyła 3270g, a nie 3720 [emoji16] proszę zmienić [emoji6]
Rany, miałam taki dziwny dzień, że o 15 zastanawiałam się czy to już mam serdecznie dość czy będzie jeszcze gorzej... Mala od rana jakąś płaczliwa, nic jej nie pasowało [emoji849]
Wklejam odpowiedź jescze z poprzedniego watku (ciekawe czy tak zadziała) :
Cytat:
Napisane przez grewana
Dużo ten kurs kosztował? Było tam coś ponad to co w książce Bobas Lubi Wybór? Ja jestem w trakcie jej czytania i mam wrażenie że dużo powtarzania w kolko tego samego  Co do ząbków to chyba poza Twoja mała to jeszcze tylko u Anetki się pokazały a ona karmi mm  poprawcie mnie jeśli jestem w błędzie 
|
Powiem szczerze, że książki jeszcze nie czytałam, bo... jescze jej nie mam. Ponoć jeśli ktoś chce zrozumieć blw to pozycja obowiązkowa do przeczytania to "Moje dziecko nie chce jeść" Gonzaleza.
Kurs alaantkow polecam z całego serca, dla mnie to były ostatnio najlepiej wydane pieniądze. Poza materiałami, codziennie był live dotyczący danej lekcji i można było zadawać pytania. Naprawdę dowiedziałam się mega dużo [emoji4]
Co do ząbków. Serio tylko u nas i u Anetki? Dziewczyny przyznawać się!
Chociaż chyba już Mała zatrybila jak cycać z ząbkami, bo dziś tylko raz delikatnie przejechala mi nimi po brodawce. Nie wyobrażam sobie jak będziemy się karmić jak będą górne ząbki [emoji33]
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez emelcia
Czas edycji: 2018-09-12 o 22:24
|
|
|