2018-09-14, 20:27
|
|
BAN stały
|
Dot.: Agencje pracy tymczasowej-opinie
Cytat:
Napisane przez Grazka83_
Korzystałam z ofert agencji tymczasowej, ale jak miałam 19 lat i szukałam pracy na wakacje. Dostawałam mniej niż normalnie, bo wiadomo agencja zabiera sobie jakieś procent, ale na tamte czasy nie przeszkadzało mi to. Teraz mając o wiele więcej lat nie poszłabym na to. Zawsze sama szukam pracy. Myślę, że to jest dobra opcja dla młodych ludzi, którzy dopiero co szukają nowego doświadczenia 
|
Zgadzam sie z tobą, są to dobre opcje dla młodych ludzi ktorzy dzieki pośrednictwu pracy mają warunki jasne i klarowne, ja np. dzieki temu nauczylam sie dbania o formalnosci, dokumenty, o pieniądze, w ogole o swoje. Pracowalam na 1 i 2 roku studiów za posrednictwem THR partner, sporo sie wtedy nauczylam, podstaw pracy i mysle ze dzieki temu jestem tez bardziej wytrzymała i obeznana na rynku. Mam dobre doświadczenie z pośrednictwem pracy w Wawie i czasem dziwie sie ze niektorzy wylewaja na agencje pośrednictwa tone jadu. A prawda jest taka, ze ludzioe często nie chcą sieprzyznać do tego, że nie dopełnili formalnosci albo nie zgosili sie do pracy, znam i takich. A pretensje mają juz do firmy pośredniczącej, eh eh.
|
|
|