Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-16, 14:13   #3313
martullenka
Zakorzenienie

Dot.: Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XI

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Z tanszych to moze biedra lub lidl, sabinka chyba ma z lidla i byla zadowolona albo cos krece, niech mnie poprawi

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

A widzialam ze 2 tygodnie temu, ale bylam tylko w przelocie i sie nie przygladalam na razie mam jesienny nastroj, szkoda ze nie mam gdzie zrobic jakichs dekoracji

Nazbieralam dzis kasztanow i juz pare kolorowych liści tez capnelam

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
Pójdę w tym tygodniu i dam znać czy coś ciekawego jest! trzymam kciuki za dobrą decyzję z kuchnią

Czekam na relacje [emoji38]

Cytat:
Napisane przez ossoria Pokaż wiadomość
W końcu otwierają mi kika pod nosem Lubię tam czasem zajrzeć po jakieś duperelki
Ja tez

Cytat:
Napisane przez Jackie_S Pokaż wiadomość
W temacie świątecznych ozdób itp.,to od jakiegoś czasu chodzą za mną kalendarze adwentowe . W tym roku nie będę brała niczego w ciemno,tylko kupię coś,co na pewno mi się przyda,wcześniej pooglądam,co znajduje się w środku,psując sobie przy okazji niespodziankę.Wiecie może,czy w polskim The Body Shop można kupić takie kalendarze? Widziałam na zagranicznej stronie i póki co te kalendarze najbardziej mnie kuszą
Za mna tez. Musze podejsc do tbs i sie dowiedzieć, kusi mnie tez benefit

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

martullenka jest offline Zgłoś do moderatora