Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - podtrzymajcie na duchu- mój chłopak przestał się odzywać..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-16, 21:55   #14
Keket
Zakorzenienie

Dot.: podtrzymajcie na duchu- moj chlopak przestal sie odzywac..

Cytat:
Napisane przez Fatina Pokaż wiadomość
Niestety ostatnio byl bardzo zajety i spedzal w pracy cale dnie ze wzgledu na sezon urlopowy. jest lekarzem wiec czasem faktycznie operuje caly dzien, czy nie ma chwili na smsa, nie wiem bo za nim nie chodze. Wiem, ze to jest obciazajace i psychicznie i fizycznie zajecie wiec nie staralam sie go cisnac o wiadomosci, zreszta tak jak mowie zawsze gdzies tam w ciagu dnia sie odzywal.

Ostatnio nie byl dla mnie taki "slodki", czyli nie slodzil a raczej jego wiadomosci byly konkretne i krotkie, natomiast rekompensowal to wszystko jak sie widzielismy gdzie pomimo zmeczenia sie staral.

Tak jak mowie kiedy sie rozstawalismy bylismy umowieni, o moim zdrowiu juz wie i powiedzial ze on nie ma z tym problemu a sytuacja ze nie powiedzialam od razu nie rzutuje na nasz zwiazek. Chcialam zabrac jakies swoje rzeczy, ktore u niego mialam to sam sie oburzyl ze po co skoro zaraz wracam tam i zebym je zostawila jesli nie musze zabierac. Dal mi klucze do mieszkania i powiedzial, ze bedzie tesknic..tak samo mowil jak zadzwonil jeszcze w srode. Zadzwonilam ale tylko 2 razy bo nie chcialam sie narzucac..wydawalo mi sie ze sie odezwie jak zobaczy..a tu jak widac nic

Myslicie ze powinnam sie przygotowac ze to koniec?
Niestety bilet do jego miasta mam juz kupiony i nie da sie go zmienic wiec tak czy inaczej i tak tam wyladuje w nocy...

Myslicie ze to bedzie koniec tego zwiazku ot tak bez slowa?
Niektórzy mówią jedno, a robią drugie. Mój tak samo. Mówił, że rozmowa jest najważniejsza, a potem nawet nie powiedział, co mu nie pasuje, tylko przestał się odzywać.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Keket jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując