2018-09-17, 08:37
|
|
BAN stały
|
Dot.: Dlaczego kobiety, które miały wielu partnerów uważa się za łatwe dzi....ki ?
Cytat:
Napisane przez Monika146
Witam,
Spotykam się ostatnio z licznymi opiniami, że kobiety, które miały np. 20-30 partnerów są puszczalskie, łatwe i są dz...kami ?
Chciałabym poznać Wasze opinie. Czy faktycznie można uzależniać wartość kobiety od tego ilu miała partnerów oraz czy to o niej jakoś świadczy ?
|
Można. Chcesz? Pozwalam.
Ja nie uzależniam.
Miałem jeszcze rok temu bardzo dobrą przyjaciółkę. Chyba najlepszą jaką miałem do tej pory i gadaliśmy o wszystkim. Ona miała ponad 30 facetów na rozkładzie. No i co z tego?
Owszem, bywa, że facetom to może przeszkadzać jeśli taka zaczyna z nimi kręcić, czy wywiązywać się między nimi romantyczna więź. Ale to tylko problem tych facetów.
Taka anegdota - koleś zapytał mojej przyjaciółki jakie konkretnie ona ma doświadczenie seksualne. Ona zwróciła się z tym problemem do mnie, co ma mu odpisać. Oczywiście powiedziałem, że to burackie pytanie i kompletnie nie na miejscu i w ogóle odpowiadać nie musi, jeśli nie chce, nie widzi potrzeby.
Koleś naciskał, a jej zależało. To w żartach powiedziałem - "Podziel ich liczbę przez trzy". Ona tak zrobiła na serio, a koleś i tak wziął ją za puszczalską
|
|
|