Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzie i zachowania, które nas dziwią +ot, część 54
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-17, 10:20   #1091
Limonka2738
Zakorzenienie

Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią +ot, część 54

Cytat:
Napisane przez Pani_Mada Pokaż wiadomość
zauważ, że większość wypowiadających się tam przeniosła się z androida na iosa. bo widocznie im ten android nie odpowiadał. po co wracać do androida znowu, żeby sprawdzić czy może się jednak poprawił, skoro Ci ludzie są z iosa zupełnie zadowoleni?

z windowsami jest podobnie, bo nie każdy potrzebuje być uszczęśliwiany na siłę.
lubiłam windows 7, był przejrzysty i minimalistyczny. w moim stylu. 10 jest przeładowana, nieznoszę kafelków. on jest dobry pod urządzenia dotykowe, nie laptopy.
nowy wygląd gmaila - szeroki, rozwleczony i infantyly. stary był dla mnie idealny - prosty, minimalistyczny i zwarty. miałam podgląd 20 ostatnich maili. nie 3.
nowe kwc... nawet pisać nie będę

ludzie którzy nie chcą próbować nowości najprawdopodobniej mają tak jak ja. są rozczarowani i sfrustrowani nową 'fukncjonalnością'. jak znowu przyjdzie moda na proste wizualnie i zwarte interfejsy to z radością się przerzucę na nowe systemy i wersje.

Ale mi chodzi o samo nigdy.

Nie lubię oferty BZ WBK. Zdziera kosmicznie moim zdaniem.

Ale jeśli jutro otworzą dobrą ofertę, to czemu nie?

Chodzi mi o takie "o nie, jak mi zabiorą/dodadzą funkcję X do sprzętu Y, to nie wiem, co zrobię, ojojoj". No zobaczysz, co ma do zaoferowania konkurencja, dla mnie to oczywiste.

I można sobie siedzieć na Windowsie 95 do śmierci, żaden problem przecież.

Ale zarzekanie się, że Windows nigdy nie zrobi lepszego systemu to inny poziom, to poziom umysłu zamkniętego na wszelkie zmiany.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora