Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-17, 19:08   #2222
MissScareAll
Zakorzenienie

Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XVI

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
Zdarzyło się którejś z Was ostatnio, że anulowano Wam zamówienie z Douglas?

Mi dziś anulowano całe zamówienie z powodu braku jednego najtańszego promocyjnego produktu. Miałam w nim fajne gratisy, użyłam kodu urodzinowego -20% ( ważny 3 miesiące).

Jako rekompensatę otrzymałam tylko kod -20%, ale ważny do końca miesiąca, czyli 2 tygodnie............No i czeka mnie oczekiwanie na zwrot pieniędzy.....

Czy to ich ostatnie zwyczaje?

Nie robiłam tam zakupów jakiś czas, może z jedno od zeszłego roku, kiedy to były problemy z brakującymi miniaturami i nie orientuję się, czy nadal klient jest złem koniecznym.
Mi anulowali kiedy kliknęłam coś powyżej tysiąca złotych z odbiorem w perfumerii. Chciałam się jeszcze zastanowić, a była jakaś promocja właśnie. Nie ma szans zrobić w ten sposób zamówienia przy takiej kwocie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja chce fioletowa i rozową. A w przyszlosci Topaz.

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

ja na nic, wsio co chciałam dawno na cult pokupowałam Chociaz moze jakis pędzelk kiedyc sapne, ponic fajne maja. Ale to nie juz, tylko moze kiedyś.
Myslalam nad setem rozswietlaczy, ale tyle mam tych produktów, ze nastepny to samobój
Wiec tylko do brwi kupie przy okazji kolejną pomadę, bo moja dogorywa juz.
Przypomniało mi się, że kiedyś polecałaś tą pomadę i już prawie byłam przekonana do zakupu, aż tu...zrobiłam laser na stary permanentny i nowy microblading i jestem wolna od malowania brwi, co za cudowne uczucie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz