Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Wrzesień i wielki powrót do wymiany,ciuszki,buty,suki enki,spodenki, zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-17, 21:27   #1
xxcherry90xx
Zakorzenienie

Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.

Wrzesień i wielki powrót do wymiany,ciuszki,buty,suki enki,spodenki, zapraszam

Witam i zapraszam do mojego nowego wątku po dobrych paru latach przerwy Jest ze mną teraz mały szkrab więc proszę o wyrozumiałość gdybym długo nie odpisywała

* ze względu na moja długa nieobecność mam nadzieje ze co do przekupek można się dogadać
* przesyłki zabezpieczam w koperty bąbelkowe i prosiłabym o to samo druga osobę,
* odpisujemy na swoich stronach, nawet jeśli nic u siebie nie widzimy,
* w związku z tym ze w moim życiu pojawił się mój syn większość rzeczy są na mnie za małe więc mogę z grzeczności odmówić zdjęcia na sobie , uwierz mi nie będą się dobrze prezentowały ;p
* mogę negocjować jedna rzecz z inna osobą , jeżeli nagle wpadnie mi coś innego w oko , proszę się nie irytować
* wymienione rzeczy zaznaczam na szaro
* nie odmieniam się ,szanujmy swój czas
* większość rzeczy są nowe lub w bardzo dobrym stanie , jeżeli któraś z rzeczy jest w kiepskiej kondycji to Cię poinformuje i proszę o to samo.,
* wolałabym wymienić się na rzeczy o podobnej wartości ale nie koniecznie np.ciuch za ciuch , rozważę wszystko.

Moje wish:

* kompletuje zabawki dla syna najlepiej interaktywne
* mogę wymienić moje ciuchy na ciuszki na chłopca od rozmiaru 80 ale tylko na rzeczy w stanie bardzo dobrym,najlepiej jakieś perełki
* interesują mnie kosmetyki do pielęgnacji włosów bez sls itp. włosomaniaczki będą wiedzieć o co chodzi;p ewentualnie coś ciekawego do włosów blond
* posiadam konta na innych portalach więc rzeczy mogą znikać

Nie wymieniam się tylko i wyłącznie za moja wishliste także możemy się dogadać z wszystkim co mi wpadnie w oko .
Rzeczy będę dodawać co jakiś czas ( pamiętacie małego łobuza ) wiec zaglądajcie

Zapraszam
xxcherry90xx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując