Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy lipcowe 2018 cz. I
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-19, 10:02   #201
kropka_nad_i
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I

Hejho! Kropek zasnął podczas karmienia i wiem, ze jak go rusze to sie rozbudzi. Wiec poki mam szanse, to pisze z Wami
Anima prosilas o pocieszenie w sprawie 4trymestru. No więc mój nie był kolkowy, ale ewidentnie latwiej sobie radzi z kupą, czasami nawet minki nie zrobi a slychac jak leci. Latwiej mu sie odbija, chociaż nadal jak lezy a mu sie nie odbije to zaczyna sie wiercic i kwekac. Są dłuższe przerwy w karmieniu- w dzien nawet zdarzają sie 3h. Jego samopoczucie jest zdecydowanie pogodniejsze, sam bawi sie na macie, gada, piszczy, pluje więc bolączki 4trymestru zazegnane. Teraz witamy okres ząbkowania... wczoraj byl strasznie maarudny, pchal te piastki do buzi, jedyną ulge przynosilo mu jezdzenie po dziaslach gryzakiem- aż go to bawilo w pewnym momencie.

Ja ostatnio mało odciagam. Przez to, ze "nie musze" tego robić, to mi sie nie chce...

Mata robi sie powoli za ciasna dla Kropka- chaczy raczkami o palaki... chyba jednak kupie mu taki palak drewniany- wtedy moze bedzie tez chetniej bawic sie na brzuchu...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Uczę się cierpliwości
kropka_nad_i jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując