2018-09-19, 21:28
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. I
Witamy się wieczorową porą! 
Bardzo dziękujemy za wszystkie kciuki - jesteśmy po wizycie u ortopedy i na szczęście wszystko idzie w dobrym kierunku - póki co pielucha ortopedyczna nam nie grozi! 
Kolejna wizyta za 1,5msc-a.
Mój dzieć też już śpi od 2 godzin teraz mama buszuje w Internecie. Zastanawiam się jak rozegrać jesienno-zimową pogodę i spacery- na razie skłaniam się ku opcji, że kupimy śpiworek do gondoli. A wy jak zamierzacie chronić maluszki przed nadchodzącą zimą ?
Co do mat edukacyjnych to my kupimy piankową, tylko ciągle nie mogę się zdecydować na wzór Ale. ale... mamy już stojak gimnastyczny - własnoręcznie wykonany przez tż! Wydaje mi się, że będzie lepszy niż ten kupny. 
Ja zamówiłam już zawieszki - do końca tygodnia powinny przyjść, ale zamierzam też część zrobić sama .
Jak wszystko będzie gotowe to pochwalę się Wam na FB 
Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx
Moja Lidzia dziś nie chce spać, już prawie 22 a ja tylko słyszę jak z łóżeczka dochodzi cmokanie tak zajada własną piąstkę, zresztą dziś to prawie cały dzień tak cmoka. W ogóle dziś nie chciała spać w ciągu dnia i mało jadła ale była grzeczna nie marudziła.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Ojj dobrze znamy ten dźwięk ostatnimi czasy! Najgorzej, że poza piąstką K. szuka też kciuka 
Ze złych informacji - już po raz drugi odwołali nam szczepienia. Jesteśmy w 12 tygodniu, a chcemy szczepić na rotawirusy Jutro będę dzwonić do przychodni, bo to jest niepoważne...
|
|
|