2018-09-20, 11:07
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: podtrzymajcie na duchu- moj chlopak przestal sie odzywac..
Cytat:
Napisane przez Fatina
Oprocz 3 smsow w poniedzialek z przepraszaniem za zachowanie, ze jest strasznie zmeczony ostatnio, nie mysli racjonalnie i prosba zebysmy porozmawiali jak wroce nic i cisza do dzis.
Wyslalam dzis smsa czy zamierza po mnie przyjechac na lotnisko jutro w nocy, jesli nie dostane odpowiedzi to przebookuje bilet na moje miasto bo juz dostalam na to pozwolenie od szefa. W niedziele kiedy wiem, ze zawsze byl w pracy pojade tam zabrac rzeczy i wrzuce klucz do skrzynki i nie zamierzam wiecej rozmawiac...
|
Czy Ty serio chcesz rzucić faceta dlatego, że nieznające go laski na wizażu Ci tak powiedziały? Przepraszam, ale dla mnie to absurd.
Jest cholernie zapracowany i kurde - no serio bywa. Mój partner kiedś miał okres takiego przepracowania, że trzeba mu było zostawiać przy łóżku notatki jaki jest dzień tygodnia i gdzie i do kogo ma jechać.
Zamiast zostawiać klucze to lepiej się z nim spotkać i na spokojnie porozmawiać. Wytłumaczyć że dla Ciebe takie sytuacje są niepokojące i męczące. I np zasugerować mu zwolnienie tempa w pracy.
Oczywiście że może się okazać że i tak z tego nic nie wyjdzie, ale zamiast dać się podpuszczać w internecie lepiej usiąść, porozmawiać i poszukać wyjścia. A jeśli się go nie znajdzie, to dopiero się rozejść.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
|
|
|