Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2019 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2018-09-20, 17:24   #100
szatynkaa89
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2019 cz. 5

mikoma to ładnie Ci pachną włosy [emoji12] ja ostatnio kupiłam sobie z fructisa aloe air-dry cream bez spłukiwania i mega ładnie pachnie i fajnie podkreśla mi kręcone włosy z sytuacją mieszkaniowa to słabo że tak to wygląda bo też nie wyobrażam sobie żeby ktoś otwierał przesyłki do mnie, a porozmawiać czasem można ale nie udawajmy że się jest super przyjaciółkami że można pogadać o wszystkim i niczym... Ale będziecie tam razem więc chwilę zanim ogarnięcie u siebie to dacie radę a później szybciutko do siebie [emoji6]
Wiolkaa93 no to przebilas wszystkich z porannym wstawaniem [emoji12] później się jeszcze kładlas czy od tej godziny jesteś na nogach? [emoji6]
Szoszoszo super, że jesteście zadowoleni z sesji i w takim razie czekamy na jakieś zdjęcia - na pewno będą super [emoji4] super że masz takich w porządku teściów że mieszkanie razem nie było takie uciążliwe, ale tak we dwójkę na swoim najlepiej - ja czekam kiedy nadejdzie ten piękny czas że będziemy mieszkać razem [emoji12]
blondynka28 właśnie słyszałam o przypadkach że młoda para zapomniała kroków i zatrzymywala się i od nowa tańczyli [emoji28] pomysł z poprawinami wg mnie bardzo fajny [emoji6] tak pamiętamy że Ty też z Lubelskiego [emoji6] no tutaj jak nie ma Cie jeden dzień to nadrobić dwa to masakra [emoji12]
Animka11 to u mnie z szykowaniem się zawsze był problem i potrzebuje więcej czasu - zresztą jak rano wstaję mam tempo żółwia, ale normalnie jakieś 40 min mi wystarcza chyba że coś pójdzie nie zgodnie z planem [emoji12] a do pracy też mam jakieś 15 min pieszo [emoji6] a z tym pomysłem na paznokcie też bym tak chciała i żeby się nie niszczyly [emoji23] no u nas w Polsce jeszcze ostatnie ładne dni [emoji6]
zywia1 aż tacy straszni dla niej byli że chciał Cię przed tym uchronić? A może jej po prostu nie lubili [emoji12]
mariamarysienka zdrówka Kochana już ide do klubu czytać [emoji6]
Kira_18 to trzymam kciuki żeby się ktoś znalazł na stary zespół, ale po tym co pisałas to nie polecamy [emoji13] a super że ten już potwierdzony i jesteś spokojniejsza [emoji6]
kizdaM bardzo ładne też bym chciała umieć takie robić [emoji4] a te wzorki/stempelki to czym robisz? Bo ja raz zamówiłam jedno fakt faktem firma żadna od paznokci i nie dało się tego zrobić, a widziałam też na filmikach w necie i dziewczyny robiły takie cuda i zastanawiam się jak to zrobić/co kupić [emoji6] ja też jak zacznę robić to masakra a stopy i dłonie to już w ogóle a ile się powkurzam że nie wyszło [emoji13] daj znać jak tam po wizycie teściów [emoji6]
Jeśli chodzi o temat paznokci to ja nie lubię malować zwykłymi bo zaraz odpryskuja [emoji13] malowałam swego czasu eveline z serii efekt hybrydy bez lampy albo zwykły i na to bezbarwna warstwa też która daje efekt hybrydy nie pamiętam jakiej firmy [emoji6] na studniówkę miałam żele (raz w życiu [emoji12]) kilka razy byłam u koleżanki na hybrydzie, a pod hojnie dostałam zestaw do robienia hybrydy i tak sobie próbuje i czasem robię bo znowu lubię to że na kilka tygodni jest z głowy [emoji12] obecnie daje im odpocząć bo po hybrydzie strasznie mi pękają i się rozdwajaja więc tak źle i tak nie dobrze [emoji19] ale przed ślubem na pewno zrobię u kogoś bo sama bym się tylko owkurzala bo zawsze gdzieś wyjeżdżam na skórki [emoji19]

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
szatynkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora