śmiechu warte
ADZINX10 nie przejmuj się, u nas w naszym kraju niestety wiele rodzin jeszcze żyje na tyle przeciętnie że pewnie przechodzi ich nutka zazdrości.
Ja ciebie doskonale rozumiem oczywiście można kupić tylko te rzeczy które "są potrzebne" ale jak bym miała patrzeć na świat w ten sposób to nie jedzdziłabym BMW tylko jakimś szrotem , nie miałabym domu tylko mieszkanie bo przecież to nie jest potrzebne. Oczywiscie mogę kupić sobie piękna orginalną bielizne a mogę kupic gacie w lumpeksie.
Ja jestem w 8-miesiącu też nie pracuje. Kupiliśmy już beżowy wózek z Roana za 1000zł i kremowe kocyki.
Ciuszki z zagranicy są rzeczywiście piekne a ciuchy z Nexta jak tu wymieniają są beznadziejne. Ogólnie na wyprawkę licze jakies 7-8tys , gratuluje Ci że na wszystko was stać tak powinno być wsszędzie kupuj co chcesz to twoje pieniądze i nie musisz się tłumaczyć a te wredna, skąpe i chytre babsztyle co sa na tym forum nie mają co robic tylko kogos bezczelnie obrażać! To że wy klepiecie bide to nie znaczy że teraz każdy musi oszczędzać dziecko to dziecko rodzi sie jest szaleństwo i wielkie BOM skoro kogos stać to niech kupuje wszystko czego dusza zapragnie
|