Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-09-20, 18:12   #3646
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Ploty, plotki, ploteczki. Rozmowy w t(ł)oku i o wszystkim innym, cz. XI

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
No ja mam apke z blikiem, opcji płatności jest dużo

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Blika tez mam w ciaglym uzytku ze 3 razy w zyciu mi sie zdarzylo ze tylko gotowka, bo nie bylo internetu i sklep nie mogl korzystac z terminali. A przy setkach transakcji rocznie to dla mnie znikoma ilosc takich przypadkow.
I tak jak mowisz, dla mnie karta daje lepsza kontrole nad wydatkami. A niektorzy mowia ze jak placa karta to latwiej wydaja pieniadze.

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

[1=d53db55d5c43372a6959256 a3eb4d32370068980_60a5987 1e0e92;85890768]U mnie zdarzyły się parę razy więc wolę mieć parę groszy przy sobie na wszelki wypadek. Nie wyobrażam sobie żeby ktoś mi ukradł portfel, zresztą wtedy ta stówka to by był najmniejszy problem dla mnie. Zawsze pilnuję torebki, może nawet trochę przesadzam, ale kto wie co ludziom siedzi w głowie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Ja tez pilnuje jak cerber haha

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Zaszlam do hebe po jakies kremy do rak, bo mi sie 2 konczą. Liczylam na wiekszy wybor ale i tak wzielam 3

PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora