2008-08-14, 12:54
|
|
BAN stały
|
Dot.: Ile kosztuje wyprawka ?
Cytat:
Napisane przez Adzinx10
Sama sobie utrzymam jak skończe szkołe, co ty teraz uwazasz że mam lecieć do pracy? śmieszne to jest dla mnie. Ani moja mama ani mój chłopak by mi na to nie pozwolili. Mój chłopak zresztą powiedział że nigdy mi nie pozwoli pracować, chodz ja bym chciała.
|
Dlatego CI napisałam że gratuluje takiej rodziny. Nie, no leciec do pracy to przecież przesada jak sie ma wszytko na wyciagnięcie reki... szkoda czasu jak możesz dalej na sepa zyć... Życzę CI tylko aby Twoja rodzinka nadal mogła utrzymywać Wasze dziecko...bo różnie w życiu bywa. Jednak szczęscia zycze
A dla twojej wiadomości, ty mi nie dyktuj co ja mam robić , jak będe chciała to się wyprowadze za granice ale dopiero jak skończe szkołe, a pieniądze mojej mamy i mojego BOYA są tez moje moje wiec sie nie czepiaj aha i nie bądz taka "ciekawa" jak bym się wypowiadała gdybym nie miała tego czy tamtego bo mam i na tym polega to że jestem szczęsliwa i tyle, CYA
Po pierwsze niczego CI nie dyktuje tylko sie wypowiadam - a kazdy tutaj ma swoje zdanie. Nie wiem co TY masz do pieniedzy Tawojej mamy i chłopaka jeśli oni charuja na te wszytkie Twoje potrzeby a TY tylko wydajesz. A jeśli nie umiesz się postawić w sytuacji co by było gdybys nie miala tych pieniedzy od rodziny i nie wiesz co odp - to swiadczy o twojej nie dojrzałej postawie. Bo taka jest prawda że bez rodziny nic bys teraz nie zrobiła.
larysapik - ja proponoje wyjazd poza kraj tam jest cudne kolorowe zycie bez "zacofanych, nienowczesnych i zazdrosnych o każdą głupotę ludzi" A i odjechane sklepy ....w sam raz dla WAS
|
|
|